Με απώλειες στο ντέρμπι

Με σημαντικές απώλειες βγήκε από το παιχνίδι του ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ φαίνεται να χάνει τρεις ποδοσφαιριστές για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη.
Ο Βασίλης Λάκης που τραυματίστηκε έπειτα από μαρκάρισμα του Παντελή Καφέ και αντικαταστάθηκε νωρίς, θα μείνει για δέκα περίπου ημέρες μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους, με βάση τις πρώτες ενδείξεις.
Ο Βιερίνια αισθάνθηκε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του ματς και είναι αμφίβολος για τον αγώνα κυπέλλου.
Εκτός μάχης –φυσικά- τέθηκε και ο Κοντρέρας, ο οποίος αποβλήθηκε. Το συμβόλαιο του Κοντρέρας λήγει το καλοκαίρι του 2010 και ο Ζήσης Βρύζας συναντήθηκε μαζί του πριν από λίγες μέρες και συζήτησαν για το ενδεχόμενο ανανέωσής του έως το καλοκαίρι του 2012. Ο Χιλιανός αμυντικός δεν είναι αντίθετος σε τέτοια εξέλιξη αλλά ζήτησε να αυξηθούν οι οικονομικές του απολαβές. Η πιθανότητα να γίνει δεκτό το αίτημά του συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, κάτι που θα σημάνει και την αύξηση της ρήτρας αποδέσμευσης. Αυτή τη στιγμή, κυμαίνεται στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που μάλλον θεωρείται μικρό, συγκριτικά με την αξία του παίκτη. Εξελίξεις πάντως, θα υπάρχουν μόλις επιστρέψει από την Πορτογαλία ο Βρύζας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις