ΠΑΟΚ: Πρόταση για νέο συμβόλαιο στον Σαλπιγγίδη

Την επέκταση του συμβολαίου του, έστω και με μειωμένες αποδοχές, πρότεινε η διοίκηση του ΠΑΟΚ στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Η απόφαση αυτή ελήφθη σε Δ.Σ. του «δικεφάλου» του Βορρά, που πραγματοποιήθηκε, προκειμένου ο >>>

Θοδωρής Ζαγοράκης να ενημερώσει τα μέλη για την απολογία της ΠΑΕ στην UEFA. Σε μια μίνι-άναλυση των οικονομικών δεδομένων μετά και τις τελευταίες αποχωρήσεις, όπως αυτή του Αντελίνο Βιεϊρίνια, προτάθηκε να μην υπάρξει άλλη φυγή βασικού ποδοσφαιριστή, γι’ αυτό και τέθηκε το θέμα του Σαλπιγγίδη.

Ο διεθνής επιθετικός κλήθηκε στη συνέχεια στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου συζήτησε με τους Ζαγοράκη, Βρύζα και Κωνσταντινίδη το ενδεχόμενο παραμονής του. Από πλευράς «δικεφάλου» του προτάθηκε επέκταση του συμβολαίου του για έναν ακόμα χρόνο, ηγετικός ρόλος μέσα στην ομάδα, αλλά και μειώσεις τις τάξεως του 20% σε σχέση με την ισχύουσα συμφωνία μαζί του.

Ο Σαλπιγγίδης δεν έδειξε αρνητικός στα όσα του πρότειναν, ούτε όμως και απάντησε θετικά, γι’ αυτό και θα υπάρξει και νέα συνάντηση μεταξύ των δυο πλευρών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις