Δύο λάθη, ένα γκολ...

Δυο λάθη έκανε, το απόγευμα του Σαββάτου, στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ και το πλήρωσε με ένα γκολ του Καραγκούνη στο 88'. Το πρώτο το έκανε ο Γκαρσία στο 44': Έφαγε την κλοτσιά από το Σιμάο κι έτρεξε να ζητήσει τα ρέστα. Η αγκωνιά που του έριξε, του στοίχισε την κόκκινη κάρτα. Ο Κάκος, που θα έπρεπε να αποβάλει και τον Πορτογάλο, έδειξε κίτρινες σε... άσχετους και βοήθησε τον -ανύπαρκτο, ως τότε- Παναθηναϊκό, να βγει στην επίθεση. 
Το δεύτερο λάθος έγινε στη φάση του γκολ: Κονσεϊσάο και Ίβιτς δεν άντεχαν να κυνηγήσουν τον Καραγκούνη, αλλά κανείς από τους αμυντικούς δεν έσπευσε να του κλείσει το δρόμο. Τώρα ο ΠΑΟΚ πάει, κατ αρχήν, για το διπλό στο Αλκαζάρ...
Απαράδεκτη η τακτική κάποιων, πίσω από τον πάγκο του ΠΑΟΚ να αποδοκιμάσουν τον Σάντος. Μπορεί ο Πορτογάλος να ξέχασε ότι είχε δύο αλλαγές, όμως η δουλειά του κόσμου στην κερκίδα είναι να χειροκροτεί την ομάδα του. Η κριτική είναι αλλουνού δουλειά και η γκρίνια κανενός -ειδικά σε μία χρονιά που ο ΠΑΟΚ πήγαινε για ΟΥΕΦΑ και βρέθηκε να διεκδικεί τη θέση του Champions League.
Ο διαιτητής Κάκος έκανε αυτό που όλοι περίμεναν. Εκτός από την κόκκινη στον Γκαρσία, κιτρίνισε τους Σνάουτσερ, Μουσλίμοβιτς, Βερόν / Σιμάο, Σαριέγκι, Βύντρα, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Νίνη.
Οι συνθέσεις:ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Λίνο, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Σορλέν, Βιεϊρίνια (46' Βερόν), Γκαρσία, Ίβιτς, Κονσεϊσάο, Μουσλίμοβιτς.
Παναθηναϊκός (Χενκ Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Μουν, Νίλσον, Σαριέγκι, Βύντρα, Σιμάο (46' Κλέιτον), Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης, Ίβανσιτς (46' Νίνης), Ρουκάβινα (74' Σαλπιγγίδης), Μάντζιος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις