Με Μαρούσι ο Άρης για την Ευρωλίγκα

Ο Aρης υποδέχεται αύριο Τρίτη (29 Σεπτεμβρίου 2009, στις 19:00) το Μαρούσι στο «Αλεξάνδρειο», στον πρώτο αγώνα για τον α' προκριματικό γύρο της Ευρωλίγκα. Θα ακολουθήσει η ρεβάνς, την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ, με τον νικητή να αντιμετωπίζει στον β' προκριματικό γύρο την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Λε Μαν - Αλμπα Βερολίνου με «έπαθλο» το «εισιτήριο» για τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.
Με δηλώσεις τους στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ενόψει της αναμέτρησης, οι Μιχάλης Κακιούζης και Δήμος Ντικούδης υπογράμμισαν τη σημασία να πάρει ο Αρης την πρόκριση για τους ομίλους της Ευρωλίγκα. Ο Κακιούζης τονίζει ότι «είναι πολύ σημαντικό για τον Αρη να παίξει στην Ευρωλίγκα, όπως και για μένα. Κάθε εντός έδρας παιχνίδι είναι σημαντικό με τους χιλιάδες φίλους του Αρη. Η ομάδα ανήκει στην Ευρωλίγκα. Παίζοντας για τον Αρη και μεγαλώνοντας στην Ελλάδα, ξέρεις πολύ καλά την ομάδα της δεκαετίας του '80. Ηταν η καλύτερη ομάδα της χώρας και με τους καλύτερους παίκτες, τον Γκάλη και τον Γιαννάκη».
Από την πλευρά του, ο Ντικούδης επισημαίνει ότι «αν καταφέρει ο Αρης να προκριθεί στην Ευρωλίγκα, θα είναι η έκτη ομάδα, με την οποία θα αγωνιστώ στην Ευρωλίγκα. Θα είναι φοβερό συναίσθημα, επειδή όλοι δίνουν προσοχή στον Αρη και όλοι θέλουν να παίξουν στην Ευρωλίγκα».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις