Κοντά στον Γεωργιάδη ο ΠΑΟΚ

Από τον αρραβώνα, στο γάμο φαίνεται ότι θα βαδίσουν ΠΑΟΚ και Γεωργιάδης (του Πανσεραϊκού). Γιατί εδώ δε θέλει μόνον η... νύφη (να μας συγχωρήσει ο φέρελπις ποδοσφαιριστής, για τη χρήση του όρου), ή ο γαμπρός (ο ΠΑΟΚ), αλλά και ο.. πεθερός (Π. Θεοδωρίδης). 
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσεραϊκός, Πέτρος Θεοδωρίδης έχει απορρίψει νέα πρόταση της ΑΕΚ. Όπως εξήγησε στον Ζήση Βρύζα επιθυμία του είναι να συνεχίσει ο ποδοσφαιριστής στον ΠΑΟΚ. Τι δίνει ο Δικέφαλος; Ουκ ολίγα: 300.000 ευρώ, τις εισπράξεις από ένα φιλικό που θα γίνει στην Τούμπα ανάμεσα στις δυο ομάδες και ποσοστό μεταπώλησης.
Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, δείχνει πως επιθυμεί σφόδρα τη μετακίνηση στην Τούμπα. Σε ανακοίνωσή του, αφού πει τα γνωστά ("Όπως γνωρίζετε, είμαι παίκτης του Πανσερραϊκού και θα πρέπει οι διοικήσεις των δύο ομάδων να τα βρουν. Ουσιαστικά, θα κάνω ό,τι μου πει ο κ. Θεοδωρίδης"), προχωρά στο ψητό:
"Πάντως, εφόσον υπάρχει προοπτική να γίνει η μεταγραφή, δεν το κρύβω πως θέλω σαν τρελός να έρθω στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, την τελική απόφαση θα τη λάβει το κύριος Θεοδωρίδης, μετά από τις συζητήσεις που θα κάνει με τους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ", λέει ο Γεωργιάδης και ρίχνει γέφυρα από τις Σέρρες στη Θεσσαλονίκη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις