ΟΦΗ - Άρης 0-1

Ο Άρης πήρε το πρώτο του τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα και ανάγκασε τον ΟΦΗ στην πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα (1-0). Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γιαννιώτας, αλλά και ο Βελλίδης, πολύ κακός ο διαιτητής. >>>


Οι παίκτες του Μίχαλ Πρόμπιερζ, ήταν συγκεντρωμένοι, παρουσίασαν μετά από καιρό ένα καλό πρόσωπο και με πρωταγωνιστή τον Γιαννιώτα, πήραν το πολυπόθητο αποτέλεσμα, που τόσο τους έλειπε και για βαθμολογικούς και για ψυχολογικούς λόγους.
Oι Θεσσαλονικείς πέρασαν αλώβητοι από την ασφυκτική πίεση, ισορρόπησαν στη συνέχεια το παιχνίδι και στα τελευταία λεπτά, το ματς έγινε... ροντέο, κάτι που τους ευνόησε. Αρνητικός πρωταγωνιστής που απέβαλε τον Ούμπιδες, τον Μάντζιο (λάθος η μια από τις δύο κίτρινες και στους δύο άσους), τον Ταυλαρίδη (σωστή απόφαση), ενώ δεν έδωσε πέναλτι στον ΟΦΗ στο 81'.


Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Θ. Βαρδινογιάννης"
Διαιτητής: Χ. Μήτσιος
Βοηθοί: Α. Καρατζίκας, Π. Αργυρός

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπουλούτ, Κάλατζιτς, Γεωργίου, Σίσιτς (66' Παπουλής), Χόρχε Λόπεθ, Σουμπίνιο, Ζόρντι Λόπεθ, Μάντζιος.
Άρης (Μίχαλ Πρόμπιερζ): Βελλίδης, Καζναφέρης, Σανκαρέ, Ντίκο, Μίτσελ, Τόχα, Φατί, Σολτάνι (64' Ιάκομπ), Καστίγιο, Ουμπίντες, Γιαννώτας (64' Ακόστα).






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις