Στην Τούμπα Θα Πανηγυρίσει Την Πρόκριση Στον Τελικό Του Κυπέλλου Ο ΠΑΟΚ

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017._
Ευκαιρία να πανηγυρίσει πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος μέσα στο γήπεδο της Τούμπας, έδωσε η κληρωτίδα στον ΠΑΟΚ.
Τα... μπαλάκια έβγαλαν τα εξής ζευγάρια:
  • Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
  • ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Οι πρώτοι ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν στις 12 και 13 Απριλίου και οι αγώνες ρεβάνς στις 26 και 27 του ίδιου μήνα.
Το μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αντιπρόεδρος του ΑΣ Δημοκράτης Παπαδόπουλος, σχολιάζοντας την κλήρωση ανέφερε πως δεν είχε κάποια προτίμηση για αντίπαλο, ενώ μίλησε και για την έδρα του τελικού. «Εμείς ούτως ή άλλως θέλουμε τρία παιχνίδια για πάρουμε το Κύπελλο. Με όποιον κι αν κληρωνόμασταν για μας ήταν το ίδιο. Με τον Παναθηναϊκό θα παίξουμε τρεις φορές σε 20 μέρες. Έχουμε πολλές ελπίδες και να κερδίσουμε και να πάρουμε το Κύπελλο. Έφτασε η ώρα να πάρουμε έναν τίτλο. Θα δούμε τι γίνεται με την έδρα, θα μιλήσουμε και με τον Ζήση Βρύζα ώστε να μη γίνει στο ΟΑΚΑ που είναι η φυσική έδρα της ΑΕΚ», τόνισε.
Ο Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε στην κλήρωση του Κυπέλλου από τον Βασίλη Κωνσταντίνου, ο οποίος παραδέχθηκε πως δεν ήθελε τον ΠΑΟΚ ως αντίπαλο, αλλά τον Ολυμπιακό! Όπως τόνισε, «κληρώθηκαν δύο καλές ομάδες με στόχο να κατακτήσουν το κύπελλο. Θα γίνουν δύο καλά παιχνίδια, σε ατμόσφαιρα που αρμόζει στις ομάδες και ο καλύτερος θα πάρει την πρόκριση. Το ότι θα παίξουμε το πρώτο ματς στη Λεωφόρο δεν παίζει μεγάλο ρόλο, γιατί και οι δύο ομάδες ξέρουν η μία την άλλη. Μάλιστα, σε 20 μέρες θα δώσουν μεταξύ τους τρία παιχνίδια και δεν έχουν να κρύψουν τίποτα. Εγώ προσωπικά δεν ήθελα τον ΠΑΟΚ. Ήθελα τον Ολυμπιακό».
Όσον αφορά την έδρα του τελικού, καθώς ο ΠΑΟΚ αντιδρά έντονα στην περίπτωση του ΟΑΚΑ, το οποίο είναι η έδρα της ΑΕΚ, ο πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, Ζήσης Βρύζας, άφησε εκ νέου ανοικτό το ενδεχόμενο να μη γίνει ο τελικός εκεί, αν προκριθεί η ΑΕΚ, τονίζοντας πως την Πέμπτη θα υπάρξει η οριστική απόφαση.
«Εξετάζουμε όλες τις περιπτώσεις ώστε να υπάρχει απόλυτη ισονομία Την Πέμπτη στο συμβούλιο θα αποφασίσουμε που θα γίνει τελικός. Υπάρχουν εναλλακτικές. Θα πρέπει τα γήπεδα να πληρούν τις προϋποθέσεις ασφαλείας», τόνισε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις