Στόχος του ΠΑΟΚ το κύπελλο

Στον ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες όλοι λένε ότι ξέρουν τη σημασία του σημερινού (16:00) αγώνα κόντρα στον Εθνικό Αστέρα.  >>>

 

Στην Καισαριανή, λοιπόν, ο «δικέφαλος» θα παίξει την πρόκριση στους «16» του θεσμού, γνωρίζοντας ότι τα λάθη απαγορεύονται. Γνωρίζοντας ότι από ένα κακό απόγευμα μπορεί να χαθεί ο μεγαλύτερος αγωνιστικός στόχος της ομάδας.
Αυτό λέει ο Μπόλονι, αυτό λένε οι παίκτες, αυτό τονίζουν συνεχώς και οι παράγοντες που έχουν ζήσει τι σημαίνει τελευταίος αγώνας πριν από γιορτές και την άδεια.
Για τους Θεσσαλονικείς, οι απόντες είναι γνωστοί. Πρόκειται για τους Κοντρέρας, Τσιρίλο, Παπάζογλου, τον Χαλκιά, ενώ ο Μπόλονι έχει στην αποστολή πολλούς νεαρούς (Κατσικά, Παναγιωτούδη, Αποστολόπουλο, Σταφυλλίδη) σε σχέση με παίκτες όπως ο Ρομπέρ ή ο Σνάουτσνερ που συνήθως αποτελούν εναλλακτικές λύσεις.
Για την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ρουμάνος δεν υπήρχαν ενδείξεις τις προηγούμενες μέρες. Θεωρείται, πάντως, απίθανο να γίνουν πολλές και σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στη Δόξα Δράμας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις