Αποκαλυπτική συνέντευξη από ΠΑΕ Άρης

Με διευθύνσεις και ονόματα για το σύνολο των χρημάτων που έχει διαθέσει στο διάστημα των 2,5 ετών που βρίσκεται στην προεδρία του Άρη, θα μιλήσει σήμερα(21/12) η διοίκηση του Θανάση Αθανασιάδη, στην πολυαναμενόμενη συνέντευξη Τύπου. >>>

 

Σε μια δύσκολη για την ομάδα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ αναμένεται να ανοίξει -για πρώτη φορά- τα χαρτιά του, παραθέτοντας συγκεκριμένα παραδείγματα για τις εκκρεμότητες που παρέλαβε από την προηγούμενη διοίκηση, ποιους παίκτες αναγκάστηκε να εξοφλήσει και με ποιους να έρθει σε διακανονισμό, ώστε να μπορεί να εξασφαλίσει την αδειοδότηση και να μην έχει προβλήματα η ΠΑΕ.
Μεγάλο κομμάτι της συνέντευξης Τύπου θα αφιερωθεί στην εφορία και στην καταβολή του ποσού των 6 εκατ. ευρώ τα τελευταία 2,5 χρόνια, καθώς και στο δίκαιο αίτημα προς το υπουργείο Οικονομικών για την επιμήκυνση στην καταβολή των δόσεων.
Η διοίκηση της ΠΑΕ θα αναφερθεί αναλυτικά και στο αγωνιστικό κομμάτι, με το βάρος να πέφτει στο θέμα του αγωνιστικού σχεδιασμού του περασμένου καλοκαιριού.
Ακόμα, η διοίκηση αναμένεται να περιγράψει και τη δυσχερή οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ λόγω της συρρίκνωσης των εσόδων, την πενιχρή παρουσία του κόσμου στα φετινά εντός έδρας παιχνίδια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις