Τρίκαλα - Άρης 4-2 (πεν.)

Ένα παιχνίδι που τα είχε όλα: Γκολ, παράταση, πέναλτι, αποβολή και δυστυχώς και επεισόδια. Τελικά, όμως, τα Τρίκαλα θριάμβευσαν απέναντι στον Άρη. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν των «κίτρινων» με 4-2 στα πέναλτι (1-1 η κανονική διάρκεια του ματς) και πήραν μια παλικαρίσια πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου.

Οι Θεσσαλονικείς από την πλευρά τους φωνάζουν για την διαιτησία και ειδικά για το γκολ που τους ακυρώθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Χαβίτο, αλλά και για την αποβολή του Μισέλ. Ειδικά στην δεύτερη περίπτωση έχουν απόλυτο δίκιο, καθώς ο Κοντογουλίδης φάνηκε ξεκάθαρα πως έκανε θέατρο.
Όταν, όμως, έχεις βαριά φανέλα, τέτοια ματς τα καθαρίζεις νωρίς... Και δεν ψάχνεις να δεις για ποιον λόγο έχασες -κι ας έχεις και δίκιο.
Όσον αφορά τα τέρματα της κανονικής διάρκειας, ο Άρης άνοιξε το σκορ με τον Ρολάντο Γκιάρο μόλις στο 7’, για να ισοφαρίσει στο 31’ ο Μίνγκας.


Οι συνθέσεις:
ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Μπένος): Πουρής, Γιώτας, Μπριλάκης, Ντόικιτς (72' Κόρμπος), Χρήστου, Μπουκουβάλας, Μπακομήτρος (93' Σπασόγεβιτς), Μίνγκας, Ριζογιάννης, Ρούσεφ (77' Μπαριέντος), Κοντογουλίδης.

ΑΡΗΣ (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Βανγκέλι, Ρονάλντο Γκιάρο, Λαζαρίδης, Μίσελ, Χαβίτο, Ναφτί, Πρίττας (61' Τόχα), Κάλβο, Κόκε, Ρουίς (90' Νέτο).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις