Γιατί ήρθε ο Μαγκέτι στη Θεσσαλονίκη

Maggette_afixi_05Καμία συνωμοσία δεν έχει εξυφανθεί γύρω από τον ερχομό του Μαγκέτι στη Θεσσαλονίκη. Προσοχή: Για τον ερχομό του στη Θεσσαλονίκη μιλάμε κι όχι για την περίπτωση να παίξει στον ΠΑΟΚ (αν και τίποτα δεν αποκλείεται). Τα πράγματα είναι απλά:

 

«Οπως μας διαμήνυσε ο ατζέντης του, ο Μαγκέτι θέλει να διατηρηθεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Εμείς, από την πλευρά μας, ήμασταν θετικοί στο ενδεχόμενο να έρθει να παίξει μέχρι να ανοίξει το ΝΒΑ. Θεωρώ ότι εξαιτίας της αποχής από τη δράση που προκαλεί το λοκ άουτ, πιστεύει πως μπορεί να μην είναι έτοιμος να ασκήσει τα καθήκοντά του στους Σάρλοτ Μπόμπκατς. Ας μην ξεχνάμε ότι φέτος πήρε μεταγραφή»!

Οι δηλώσεις ανήκουν στον βοηθό προπονητή του ΠΑΟΚ, Χάρη Μαρκόπουλο. Τις δημοσιεύει, σήμερα, το ένθετο “Ομάδα” των Νέων. Και λύνει όλες τις απορίες, ή τις κουτοπονηριές κάποιων, για την άφιξη Μαγκέτι.

Γνώριζε, όμως, τίποτα ο Μαγκέτι για το πού ερχόταν; Απαντά και πάλη ο προπονητής: «Ήξερε αρκετά πράγματα. Όπως, για παράδειγμα, ότι πέρυσι είχαμε τον Ρόουλ Μάρσαλ, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Ήξερε πού αποσκοπούσε το παιχνίδι μας και πώς παίζαμε».

Ο ΠΑΟΚ προσέγγισε τον παίκτη με ειλικρίνεια. Ζήτησε κάποια πράγματα και του είπαν ποια από αυτά μπορούν να κάνουν. Κι οι άνθρωποι της ομάδας ανέλαβαν το ρίσκο να αναδιοργανώσουν την πεντάδα, με το που θα επιστρέψει στο ΝΒΑ ο παίκτης.

Σκοπός αυτής της ιστορίας, όπως λένε στον ΠΑΟΚ, να διορθώσουν το πληγωμένο προφίλ τους στην Ευρώπη, αφού από ομάδα των φάιναλ φορ και των ευρωπαϊκών κυπέλλων (ο ΠΑΟΚ έχει δύο στην κατοχή του) έγινε ομάδα που κινδύνευε με υποβιβασμό στην Α2.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις