VIDEO-Πανιώνιος–ΠΑΟΚ 1-2

panionios_paok_1_2_20110918_01Σοβαρός και σταθερός ο ΠΑΟΚ, πέρασε νικηφόρα από τη Νέα Σμύρνη, με 1-2, σε ένα παιχνίδι που, ακόμη κι όταν ισοφαρίστηκε, δεν έδειξε να χάνει τον έλεγχο. Κι εδώ που τα λέμε, αν δεν υπήρχε ο Εστογιανόφ, να βάλει γκολ από το πουθενά, ο Πανιώνιος δεν είχε τύχη.

 

Το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης ήταν ωραίο. Οι δυο ομάδες δεν κλείστηκαν, έκαναν φάσεις και κυνήγησαν τη νίκη. Απλά, ο ΠΑΟΚ ήταν μία κλάση πάνω. Και, φυσικά, έπαιζε με ελλείψεις.

Αλλά κι ο Πανιώνιος έδειξε σύνολο δουλεμένο, με δυο τρεις μονάδες που έχουν ποδοσφαιρική ποιότητα.

Η παραφωνία του αγώνα ήταν η επίθεση των ΜΑΤ στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Είναι άγνωστο για ποιον λόγο έγινε (αφού στον αγωνιστικό χώρο δεν έπεσε ούτε καρφίτσα, ενώ και οι φίλαθλοι του γηπεδούχου ήταν άψογοι).

Όσον αφορά τα γκολ, οι φίλαθλοι πρέπει να το ευχαριστήθηκαν. Και το πρώτο του ΠΑΟΚ(από τον Αθανασιάδη στο 15’) και η ισοφάριση του Πανιωνίου (από τον Εστογιανόφ στο 35’) ήταν χάρμα ειδέσθαι. Το γκολ του Σαλπιγγίδη (στο 65’) μπορεί να ήταν τυχερό, ήταν, όμως, ουσιαστικό.

 

 

Στις ευκαιρίες του ματς το δοκάρι του Ίβιτς (στο 55’).

Η ταυτότητα του ματς:

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Διαιτητής/Βοηθοί: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)/Καρσιώτης (Κορινθίας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

Πανιώνιος (Λεμονης): Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια (82' Κολοβός), Γιόνσον, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Ομο, Κιουμορτζί, Σάμαρης (75' Μιλοβάνοβιτς), Εστογιανόφ, Γουνδουλάκης, Κούκι.

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Κρέσιτς, Ετο, Λίνο, Κοντρέρας, Μαλεζάς Γκαρσία, Φωτάκης, Ιβιτς (74' Μπαλάφας), Σαλπιγγίδης (89' Σπαντάσιο), Βιεϊρίνια (93' Σνάουτσνερ), Αθανασιάδης.

Κίτρινες κάρτες: Εστογιανόφ (79', Πανιώνιος), Γιόνσον (93', Πανιώνιος)

Σκόρερ: Εστογιανόφ (35', Πανιώνιος)-Αθανασιάδης (16', ΠΑΟΚ), Σαλπιγγίδης (64', ΠΑΟΚ)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις