Στην Τούμπα το πρώτο ντέρμπι της σεζόν

paok_thira_4_01Μονοπωλεί το ενδιαφέρον των φιλάθλων το αποψινό ντέρμπι της Τούμπας. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πρώτο δυνατό παιχνίδι του πρωταθλήματος που τόσο λαβώθηκε από τις αποκαλύψεις για τα στημένα παιχνίδια και τους υποβιβασμούς ομάδων.


Με την ίδια ενδεκάδα που κατάφερε κι έφυγε με το διπλό από τη Νέα Σμύρνη θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ. Στον Δικέφαλο του Βορρά γνωρίζουν ότι θα πρέπει να πάρουν τη νίκη αφού ακολουθούν δύο δύσκολα παιχνίδια σε Καζάν (Ρούμπιν) και Καραϊσκάκη (Ολυμπιακός).
Ο Λάζλο Μπόλονι αναμένεται για άλλη μία φορά να παρατάξει την ομάδα με 4-2-3-1 με τον Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια με την αμυντική τετράδα να αποτελείται από τους Ετο, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Λίνο. Γκαρσία και Φωτάκης θα αποτελέσουν τα δύο αμυντικά χαφ. Στα άκρα θα βρίσκονται ξανά οι Βιεϊρίνια και Σαλπιγγίδης με τον Ίβιτς σε ρόλο επιτελικού. Τέλος, ο επιθετικός θα είναι ξανά Αθανασιάδης.
Από την πλευρά του, ο Μανόλο Χιμένεθ, θα παρατάξει την ομάδα του με τον Αραμπατζή κάτω από τα δοκάρια, τον Γεωργέα δεξιά, και τον Καράμπελα αριστερά. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Δέλλας και Μανωλάς. Καλα και Μάκος θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ με τους Λεονάρντο, Γκούντγιονσεν, Χοσέ Κάρλος πίσω από τον Μπέλεκ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις