ΠΑΟΚ-Εργοτέλης 2-1–VIDEO

salpi_paok_ergotelis_20120115_02Σε ένα εντυπωσιακό ματς με φάσεις, τρία γκολ και ανατροπή στο σκορ ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 του Εργοτέλη στην Τούμπα και στρέφει τώρα την προσοχή του στο Κύπελλο και την ΑΕΚ. >>>

 

Ο «δικέφαλος» του Βορρά βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο πρώτο μέρος, καθώς και οι Κρητικοί ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ, με αντεπίθεση διαρκείας όμως στην επανάληψη κατάφερε να γυρίσει το ματς.

Μάλιστα, τον ΠΑΟΚ “κάρφωσε” δικός του παίκτης… Ο Κουτσιανικούλης, που ως χθες φορούσε τα ασπρόμαυρα, ήταν αυτός που εκμεταλλεύτηκε λάθος του Μπαλάφα και σκόραρε με ωραίο πλασέ (“τσίμπησε” τη μπάλα πάνω από τον Γλύκο) και διπλή προσπάθεια (κυνήγησε τη μπάλα για να τη στείλει στα δίχτυα με δυνατό βολέ, προφανώς βγάζοντας κάποιο άχτι…).

Ο Εργοτέλης δεν κλείστηκε ούτε λεπτό. Όμως, ειδικά στο β μέρος, ο Δικέφαλος επέβαλε το παιχνίδι του κι ήταν θέμα χρόνου πότε θα ισοφαρίσει και πότε θα πάρει κεφάλι στο σκορ. Εξάλλου είχε την κατοχή και πολλές ευκαιρίες (ενώ ο Εργοτέλης έναν υπέρμετρα εγωιστή Λεάλ…)!

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους γηπεδούχους ήταν οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Λίνο με τα γκολ που πέτυχαν, αλλά και εξαιτίας του γεγονότος ότι βρίσκονταν μέσα σε όλες τις φάσεις.

Γήπεδο: Τούμπα

Διαιτητής: Θάνος Δημήτριος (Γρεβενών)

Α' Βοηθός: Τάτσης Δημήτριος (Ηπείρου)

Β' Βοηθός: Κουρομπυλιά Χρυσούλα (Καρδίτσας)

4ος Διαιτητής: Μήτση Ευθαλεία (Πειραιά)

Παρατηρητής: Μπέγκος Δημήτριος (Αργολίδας)

Συνθέσεις ομάδων

ΠΑΟΚ (Λάσλο Μπόλονι): Γλύκος, Λίνο, Τσιρίλο, Μπαλάφας, Έτο, Φωτάκης, Γκαρσία, Λαζάρ (63' Γιάννου), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Ρομπέρ (76' Σταφυλλίδης).

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Πίρσον, Γιαλούσης, Χίμπλινγκερ, Σασιασβίλι, Βίσιο, Κυριακίδης, Μπέτο (85' Χαντί), Ολίσε, Κουτσιανικούλης (66' Φραγκουλάκης), Κατσικοκέρης, Λεάλ (77' Μπούντιμιρ).

Σκόρερ: 55' Σαλπιγγίδης, 80' Λίνο πεν. / 32' Κουτσιανικούλης

 

Κίτρινες κάρτες: 19' Φωτάκης / 59' Μπέτο,

Κόκκινες κάρτες:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις