Τι μήνυμα στέλνει το Club των οπαδών του ΠΑΟΚ στον Θοδωρή Ζαγοράκη

Πού αλλάξαμε πορεία πρόεδρε; Την ερώτηση αυτή απευθύνει το δ.σ. του Club Φίλων ΠΑΟΚ στον (έως το καλοκαίρι;) πρόεδρο της ΠΑΕ, Θ. Ζαγοράκη. Τον κατηγορούν για “θάψιμο και ομερτά στα ΜΜΕ”, του επισημαίνουν ότι “καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται” και απαιτούν διαφάνεια και κάθαρση. >>>

 

Η πλήρης επιστολή των οπαδών έχει ως εξής:

“Λαμβάνοντας υπ’όψιν όλα αυτά που συμβαίνουν στην αγαπημένη μας ομάδα, το CLUB ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ θέλει να πάρει θέση στέλνοντας κάποια μηνύματα σε αυτούς που σήμερα διοικούν την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Πρώτα απ’όλα θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο Θοδωρή Ζαγοράκη, γιατί ήταν αυτός που μπήκε μπροστά σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για την ομάδα μας. Ένα ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μας γιατί έγινε μπροστάρης σε μια μεγάλη προσπάθεια για την αναγέννηση της ομάδας μας.

Ευχαριστούμε πρόεδρε και δεν θα ξεχάσουμε ΠΟΤΕ όλα αυτά που έκανες για την ομάδα που τόσο πολύ αγαπάμε όλοι μας.

Σήκωσες το λάβαρο της επανάστασης, της εξυγίανσης, της ανόρθωσης του κύρους της ομάδας και εμείς όλοι ακολουθήσαμε.

Θυμάσαι, Πρόεδρε, ότι ξεκινήσαμε όλοι μαζί μια πορεία με πολλά και δύσβατα μονοπάτια για να σώσουμε ότι είχε απομείνει από το πέρασμα του Γούμενου. Εσύ από μια θέση που την δέχτηκες χωρίς ίσως να το καταλάβεις, και εμείς από τα τσιμέντα και προσφέροντας ότι μπορεί ο κάθ’ένας γι’αυτή την ιδέα που λέγετε ΠΑΟΚΑΡΑ.

Τι έγινε, Πρόεδρε, και κάπου χαθήκαμε στην πορεία;

Πού έστριψες εσύ και δεν το καταλάβαμε; Γιατί από συνοδοιπόροι γίναμε μοναχικοί διαβάτες;

Εμείς μείναμε όρθιοι παρ’όλη την οικονομική κρίση να βοηθάμε χωρίς όμως να βλέπουμε ΦΩΣ στον ορίζοντα.

Πώς καταφέραμε να κάνουμε το όραμα μας μια απελπισία;;;;

Τι έφταιξε στην πορεία και όλα αυτά που χαράξαμε παρέα εσύ τα αρνήθηκες;

Πού είναι η κάθαρση; Πού είναι η οικονομική εξυγίανση; Πού είναι η σωτηρία της ομάδας;

Γιατί πλέον δεν έρχεσαι εσύ και όλο το διοικητικό συμβούλιο στις ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Απαξίωση στον θεσμό; Αδιαφορία για την αγωνία του κόσμου; Φόβος ή κάτι άλλο;

Αντί να συμβούν όλα αυτά λοιπόν, ακούμε το τελευταιο διαστημα για σπατάλες, κακοδιαχείριση, ανησυχητικά οικονομικά πορίσματα και βλέπουμε ανούσιες μεταγραφές που παραπέμπουν σε κατασπατάληση των χρημάτων του ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.

Έρχονται και φεύγουν παίκτες που δεν προσφέρουν αλλά παίρνουν μόνο χρήματα. Χρήματα που η ομάδα τα έχει ανάγκη. Χρήματα που θα μπορούσαν να τα πάρουν Έλληνες παίκτες που και ταλέντο έχουν και θα παίξουν για την φανέλα, αυτό όμως να γίνει με πρόγραμμα και όραμα και όχι από ανάγκη.

Δεν ήξερες τις απαιτήσεις της ΟΥΕΦΑ; Εδώ και 3-4 χρόνια είναι γνωστό τι ζητά. Γιατί πρέπει πάντα να τρέχουμε τελευταία στιγμή και να κάνουμε κινήσεις πανικού;

Δεν διοικείται έτσι, Πρόεδρε, μια ομάδα με τις ανάγκες που έχει η σημερινή εποχή.

Μια ομάδα για να πάει μπροστά πρέπει να έχει δίπλα της τους ΠΙΟ ΑΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ. Αν τύχει και οι κολλητοί μας είναι και οι πιο άξιοι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Σε κάθε άλλη περίπτωση βλέπουμε τα αποτελέσματα μπροστά μας.

Δεν βρήκαμε επενδυτή ενώ ήταν η πρώτη μας προτεραιότητα. Είναι γλυκιά η καρέκλα του ΠΑΟΚ ή δεν έδειξε κανένας ενδιαφέρον για την ομάδα μας; Μια μεγάλη απορία για τον λαό του ΠΑΟΚ χωρίς ποτέ να έχουμε πάρει μια απάντηση.

Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. Χρήματα από το υστέρημα του για να βγούμε από το αδιέξοδο. Χορηγίες – Διαφημίσεις – Διαρκείας – Τηλεοπτικά. Όλα αυτά μια τεράστια περιουσία χωρίς όμως να μειωθούν τα χρέη. ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ όπως έδειξε και το πόρισμα των ορκωτών λογιστών. Παραλείψεις μεγάλες. Και το χειρότερο απ’όλα: Τον Α.Σ ΠΑΟΚ ΝΑ μην παίρνει σαφή θέση ως προς τα αποτελέσματα του πορίσματος. Πίεση και πάλι πίεση σε κάθε επώνυμο ή ανώνυμο να μην βγουν τα στοιχεία προς τα έξω.

Το μήνυμα όμως που πέρασε στον απλό ΠΑΟΚΤΣΗ είναι ένα: Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις αν είσαι στην διοίκηση γιατί στο τέλος ΓΙΑ "ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ" ΟΛΑ ΘΑ ΣΚΕΠΑΣΤΟΥΝ. Αυτή η λογική όμως μας έφερε ένα βήμα πριν τον γκρεμό και δυστυχώς ακόμη βαδίζουμε με την ίδια λογική. Πάνω απ’όλα σκοτάδι. Να μην βγει στην επιφάνεια τίποτα. ΘΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΟΜΕΡΤΑ ΣΤΑ ΜΜΕ.

ΠΡΟΕΔΡΕ: ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ.

Σήμερα, μετά από τόσα χρόνια, είσαι σίγουρος ότι όλοι όσοι είναι δίπλα σου θέλουν το καλό της ομάδας; Τέτοια στήριξη και ασυλία δεν την είχε ποτέ κανένας στον ΠΑΟΚ. Αποτελέσματα όμως δεν είδαμε.

Μάθαμε ότι κάποιοι σε συμβουλεύουν να κάνεις μια ηρωική έξοδο το Μάιο. Πρόεδρε, πρέπει να σκεφτείς όμως ότι εδώ είναι ΤΟΥΜΠΑ και όχι το Μεσολόγγι. Εκεί έγινε η έξοδος και όλα τελείωσαν με τραγικό τρόπο. Εδώ όμως είναι η πόλη σου. Εδώ θα ζήσεις και πρέπει να μπορείς να κοιτάς όλους τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ στα μάτια.

Όσο είναι καιρός πρέπει να αλλάξεις τη ροή των πραγμάτων για την πραγματική σωτηρία της ομάδας. Οι περήφανες πωλήσεις, οι ηρωικές αποδεσμεύσεις, τα ψυχολογικά προβλήματα των γυναικών των παικτών μας δεν ταιριάζουν στην ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

Πρόεδρε έχουμε μια υπερηφάνεια που όμοια της δεν έχει άλλος λαός. Αυτό μην το ξεχνάς ΠΟΤΕ.

Πρέπει λοιπόν να αλλάξουμε την ροή των πραγμάτων όσο είναι καιρός. Δεν έχουμε άλλη υπομονή. Δεν έχουμε διάθεση μόνο να ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ.

Όσο είμαστε μόνο εμείς ο πραγματικός επενδυτής, έχουμε ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ. Όσο εμείς μόνο πληρώνουμε απαιτούμε ΣΕΒΑΣΜΟ και για το τελευταίο Ευρώ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ...ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΣΗ...ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ”.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις