Οκτώ οι απόντες από την προπόνηση

Πονοκεφαλιάζει ο Σάντος. Στις απουσίες των τριών διεθνών (Κοντρέρας, Μουσλίμοβιτς, Χαλκιάς), την Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008, προστέθηκαν άλλες τρεις:
Ο Σωτήρης Μπαλάφας(απουσίαζε εξαιτίας των στρατιωτικών του υποχρεώσεων), ο Βαγγέλης Γεωργίου( ίωση) κι ο Τζόε Μπιζέρα(τενοντίτιδα στο δεξί γόνατο).
Σε αυτούς πρέπει να προστεθούν οι δύο τραυματίες, Βιεϊρίνια και Βαγγελής.
Το μεγάλο ερωτηματικό είναι σε τι κατάσταση θα βρίσκεται την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008 ο άνθρωπος που "έδεσε" την άμυνα του «δικεφάλου», ο Κοντρέρας. Κι αυτό επειδή ο Χιλιανός αγωνίστηκε 64' λεπτά στην αναμέτρηση με την Βενεζουέλα και αναμένεται να ξεκινήσει βασικός απέναντι στην Αργεντινή. Θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα την Παρασκευής 17Οκτωβρίου, λίγες ώρερ πριν τον αγώνα. Δε θα υπάρχει χρόνος ξεκούρασης και προσαρμογής -ειδικά μετά από 14ώρο υπερατλαντικό ταξίδι.
Οσον αφορά στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008 θα εξεταστεί ο φάκελος του ΠΑΟΚ από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
Τέλος, σχετικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα, για τα οποία θα υπάρχει συζήτηση στην συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκα την επόμενη Τρίτη 21Οκτωβρίου 2008, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φέρεται να μην είναι διατεθειμένη να πωλήσει το όνομα του συλλόγου στο ίδιο επίπεδο με άλλων σαφώς λιγότερο εμπορικών ομάδων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις