Δείγμα θετικό στον έλεγχο της IAAF για τη Θεσσαλονίκη

Άρτια έκριναν την αθλητική υποδομή της Θεσσαλονίκης στελέχη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου (ΙΑΑF), τα οποία συναντήθηκαν με παράγοντες του ΣΕΓΑΣ, αλλά και του Υφυπουργείου Αθλητισμού κι επισκέφθηκαν το Καυτανζόγλειο, προπονητήρια και ξενοδοχεία, με αφορμή τη διεξαγωγή στη Θεσσαλονίκη του τελικού των Grand Prix, το 2009.
Την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου εκπροσώπησαν οι Χέλμουτ Ντίγκελ, αντιπρόεδρος της IAAF, Πολ Χάρντι, διευθυντής αγώνων, Αννα Ρικάρντι, τεχνική εκπρόσωπος και Βερονίκ Μαρσάλ Ρεζό, υπεύθυνη γενικού συντονισμού. Το υφυπουργείο Αθλητισμού εκπροσωπήθηκε στις επαφές από το γενικό γραμματέα Σταύρο Δουβή και ο ΣΕΓΑΣ με τον πρόεδρο Βασίλη Σεβαστή, το μέλος του ΔΣ Θανάση Βογιατζή, τον διευθυντή αγώνων Θανάση Ράπτη και τον μάνατζερ της Ομοσπονδίας Χρήστο Παλλάκη.
Τα στελέχη της IAAF υπογράμμισαν ότι η Θεσσαλονίκη είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πόλη της Ευρώπης, που θα προσελκύσει αρκετούς τουρίστες. Στο σχέδιο για την προβολή της διοργάνωσης που συζητήθηκε, καθορίστηκε ως στόχος η κατάρριψη του ρεκόρ θεατών στο εν λόγω στάδιο σε αγώνες στίβου.
Η επόμενη συνάντηση των δύο πλευρών προγραμματίστηκε να γίνει τον Μάρτιο στο Βερολίνο στο πλαίσιο των εργασιών του Συμβουλίου της IAAF.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις