Άρης–Πανιώνιος 0-2

ΦΛΥΑΡΗ ΜΕ ΚΕΝΑ ΣΗΝ ΑΜΥΝΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΥΠΕΡ


mitroglou_aris_panionios_0_2_20110116_01Όταν έχεις κερδίσει 14 κόρνερ και δεν έχεις καταφέρει να πετύχεις ένα γκολ κι οι ευκαιρίες σου είναι από προσπάθειες εκτός περιοχής, αυτό σημαίνει, απλά, ότι είσαι φλύαρος… Κακά τα ψέματα. Ο Άρης δεν είχε τον τρόπο να κερδίσει το παιχνίδι, καθώς οι αυτοματισμοί του Κούπερ δε λειτούργησαν.

Γιατί; Μα, επειδή εκτός του –υπ’ ατμόν- Χαβίτο, οι υπόλοιποι ήταν από νωθροί ως κακοί… Με το δίκιο τους εισέπραξαν τα σφυρίγματα της εξέδρας στο τέλος του παιχνιδιού. Κι όταν δεν μπορείς να κρατήσεις μια παράδοση 50 χρόνων (τόσα είχε να κερδίσει ο Πανιώνιος στο “Βικελίδης”), δεν έχεις δικαιολογίες.
Όσο για τον ουραγό Πανιώνιο, για ένα ημίχρονο ταμπουρώθηκε και περίμενε, αλλά στο δεύτερο μέρος κατάλαβε τι γινόταν. Ο Άρης δεν μπορούσε πάνω από αυτό που έκανε κι έτσι, δειλά – δειλά, στήθηκαν πιο επιθετικά και στο τέλος έφυγαν με τους τρεις βαθμούς.
Πρόσωπο του αγώνα ο Μήτρογλου. Ο νεαρός ήταν αναγεννημένος. Κρατούσε μονίμως δύο παίκτες πάνω του και, ειδικά στο δεύτερο γκολ έδειξε τη διαφορά κλάσης που έχει από τον ανύπαρκτο αμυντικά Νέτο. Μπορεί να δώσει ο Μήτρογλου αυτό που λείπει από την ομάδα του Λεμονή; Θα το δείξει ο καιρός.
Ο Άρης δεν έχει καιρό μπροστά του. Πρέπει να ανασυνταχθεί τάχιστα, να αφήσει πίσω του το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και να ανασυνταχθεί για το ματς με τον Εργοτέλη. Οι Κρητικοί κινδυνεύουν, αλλά δεν έχουν την ποιότητα των Θεσσαλονικέων. Στο κάτω-κάτω της γραφής, Καβάλα και Ξάνθη δεν είναι πολύ μακριά.
Γκολ:
19' Μήτρογλου 0-1
90' Μήτρογλου 0-2
Διαιτητής: Σ. Μάνταλος
Βοηθοί: Δ. Μπιτσίδης, Χ. Μαγιάννης
Κίτρινες κάρτες: Φατί - Κοντοές, Τσότσαλιτς, Σάμαρης, Αναστασόπουλος
Άρης: Σηφάκης, Νέτο, Οριόλ, Τόχα (80' Πορτίγια), Τσέζαρεκ, Κατίδης (67' Αραβίδης), Φατί, Μίτσελ, Καζναφέρης (58' Τσεζνάουσκις), Χαβίτο, Λαζαρίδης
Πανιώνιος: Μάχο, Γιόνσον, Κοντοές, Λάτκα, Σιόβας, Όμο, Τσότσαλιτς (80' Αναστασόπουλος), Κουμορτζί (57' Γουνδουλάκης), Ριέρα, Μήτρογλου, Μπάλαμπαν (64' Σάμαρης)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις