Κούπερ τέλος…

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟΨΕ


cuper-thumb-large

Κεραυνός εν αιθρία στον Άρη! O Έκτορ Ραούλ Κούπερ υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Μάλιστα, μιλά για οριστική και αμετάκλητη απόφαση!

Ο Κούπερ ήθελε, από το μεσημέρι, να παραιτηθεί. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ του είπαν να μείνει και του ζήτησαν να συζητήσουν το βράδυ. «Εμείς δεν θέλουμε να φύγεις. Θέλουμε να μείνεις και να κάνουμε δυνατό τον Άρη», φέρονται να του είπαν.
Το βράδυ, στη συνάντηση, ο Κούπερ ήταν ανένδοτος.
Από την ΠΑΕ ΕΕκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ γνωστοποιεί την παραίτηση του  Έκτορ Ραούλ Κούπερ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Αργεντίνος τεχνικός πραγματοποίησε την παρακάτω δήλωση στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ:
«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας για την αμέριστη συμπαράσταση και για την στήριξη που μου παρείχαν καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας.
Παρόλα αυτά μετά τα άσχημα αποτελέσματα, το καλύτερο για την ομάδα είναι η αποχώρησή μου.
Η απόφαση μου αυτή πιστεύω ότι θα οδηγήσει στην αγωνιστική ανάταση της ομάδας.
Η απόφασή μου είναι αμετάκλητη παρά τις επίμονες πιέσεις και προσπάθειες των διοικούντων της ομάδας να με μεταπείσουν να παραμείνω στον ΑΡΗ.
Εύχομαι στον ΑΡΗ κάθε επιτυχία και υλοποίηση όλων των στόχων του».
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ από την πλευρά της θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ για την μέχρι τώρα προσφορά του στον σύλλογο και να του ευχηθεί κάλή συνέχεια στην καριέρα του”.
Στα γραφεία της ΠΑΕ η διοίκηση έχει παρατήσει στην άκρη το θέμα των δύο μεταγραφών (η μία είναι του Καστίγιο κι η άλλη ενός Ιάπωνα με το –όχι και τόσο κολακευτικό για ποδοσφαιριστή- όνομα Σακάτα) κι ασχολείται, πλέον, με την αναζήτηση προπονητή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις