Ολυμπιακός Βόλου–ΠΑΟΚ 0-3

ΑΛΛΟ ΒΟΛΟΣ, ΑΛΛΟ ΠΑΟΚ


No 630533

Ουσιαστικός ήταν ο ΠΑΟΚ, απόψε, στο Βόλο. Είχε τρεις ευκαιρίες όλες κι όλες στο πρώτο ημίχρονο κι έβαλε δυο γκολ. Στο δεύτερο είχε σαφώς περισσότερες, έχασε και πέναλτι και δικαιούνταν κάτι παραπάνω από το 0-3.

Όσο για τους γηπεδούχους, έδειξαν, πάλι, πόσο καλή ομάδα είναι. Από το 20 ως το 40 είχαν κλείσει τον ΠΑΟΚ στην περιοχή του, όμως η μπάλα δεν έμπαινε μέσα. Μετά το 0-2, ήταν φυσικό να καταρρεύσουν.
Πάντως, το κομβικό σημείο για τους Βολιώτες ήταν το 70. Τότε ο Τσιώλης είχε την ιδέα να αλλάξει τον Καπετάνο με τον Πλιάνκα, αλλά η αλλαγή δεν του βγήκε. Ο Πλιάνκας ήταν σα να μη μπήκε, ενώ ο Καπετάνος έλειψε από τη μεσαία γραμμή. Κακά τα ψέματα: Από εκεί κι έπειτα οι γηπεδούχοι “κάθισαν”.
Πώς κέρδισε ο ΠΑΟΚ; Απλά, έχει παίκτες με ποιότητα. Ο κακός, σήμερα, Βιερίνια, έβαλε ένα γκολ μαγεία. Ο απών από το γήπεδο Αθανασιάδης κρατούσε πάνω του δύο αμυντικούς. Ο μέτριος Λίνο έβαλε γκολ. Κι από εκεί κι έπειτα, ο Κουτσιανικούλης άρπαξε, από τα μαλλιά, την ευκαιρία που του δόθηκε, ο Κοντρέρας έκοψε δύο φορές επελάσεις επιθετικών του Βόλου με προβολές για σεμινάριο, ο Τσιρίλο δεν έχασε μονομαχία, ο Σαλπιγγίδης αποζημίωσε με το 0-3 και με το πάθος του, ο Τσουκαλάς δεν έκανε ούτε ένα λάθος κι ο Χαλκιάς μας… βούλωσε το στόμα. Ήταν ΚΑΙ τυχερός ΚΑΙ ικανός.
Όσον αφορά τις φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται ο Βόλος: Στο πρώτο γκολ υπάρχει σπρώξιμο του Μόνχε στο Σαλπιγγίδη. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ γυρίζει πλάτη για να μην τραυματίσει τον τερματοφύλακα του Βόλου κι αυτός πέφτει στα δίκτυα. Η κάμερα που βρισκόταν πίσω από την εστία του Βόλου, δικαιώνει το διαιτητή. Ο Σάλπι δεν αγγίζει τον τερματοφύλακα…
Η ανατροπή του Σολάκη έγινε εκτός περιοχής και σωστά δόθηκε φάουλ.
Το πέναλτι, είναι πέναλτι. Καθαρό χέρι μέσα στην περιοχή του Ζαραδούκα.
Γι αυτό που θα είχε δίκιο να παραπονιέται ο Βόλος, είναι η περίπτωση Αθανασιάδη: Ο Κλάους έμεινε στο παιχνίδι με μία κάρτα, έως ότου τον αντικατέστησε ο Χάβος. Θα μπορούσε να είχε δεχτεί και δεύτερη.
Τα γκολ
20’ Λίνο 0-1
42’ Βιερίνια 0-2
86’ Σαλπιγγίδης 0-3

olympiakos v. paok 0-3 salpigidis
Ανέβηκε από pklora7. - Δείτε κι άλλα αθλητικά και extreme sports video.
Oι συνθέσεις:
Ολυμπιακός Βόλου: Έλντιν Γιακούποβιτς, Νίκος Ψυχογιός (55' Νοέ Ακόστα), Χαβιέ Τομάς, Πέτερ Ντολεζάι, Καλίφα Σανκαρέ, Παύλος Μητρόπουλος (46' Ηλίας Σολάκης), Κώστας Καπετάνος (69' Δημήτρης Πλιάγκας), Χουάν Εντουάρντο Μαρτίν, Μάριο Μπρέσκα, Βιθέντε Μόνχε
Π.Α.Ο.Κ.: Κώστας Χαλκιάς, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, Μασιέλ Λίνο, Πάμπλο Κοντρέρας, Μπρούνο Τσιρίλο, Πάμπλο Γκαρσία, Σταύρος Τσουκαλάς (48' Μίροσλαβ Σνάουτσνερ), Βασίλης Κουτσιανικούλης (54' Βλάνταν Ιβιτς), Στέφανος Αθανασιάδης (36' Στέφανος Αθανασιάδης), Αντελίνο Βιεϊρίνια, Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Διαιτητής: Α. Σιδηρόπουλος
Βοηθοί: Γ. Πάνου, Φ. Ελευθερίου
Τέταρτος: Α. Κουτσιαύτης
Κίτρινες
15’ Μητρόπουλος
34’ Ντολεζάι
36’ Αθανασιάδης
47΄ Σνάουτσνερ
56’ Κουτσιανικούλης
60’ Σολάκης
76’ Ζαραδούκας
79’ Σανκαρέ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις