Μπέος: Φάγαν’ το ξύλο της αρκούδας τα ΜΑΤ!

ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΗΜΙΚΑ
 
Μισή ώρα θα καθυστερήσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου, στο Πανθεσσαλικό. Έγιναν επεισόδια έξω από το παιχνίδι κι η αστυνομία έκανε αλόγιστη χρήση χημικών για να απωθήσει τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, “τα ΜΑΤ βρέθηκαν μεταξύ δύο πυρών και… έφαγαν το ξύλο της αρκούδας! Ίσως να είναι η πρώτη φορά που είχαν δίκιο, αλλά αμέσως μετά έριχναν συνέχεια χημικά, χωρίς λόγο”.
Όλα άρχισαν όταν στο γήπεδο βρίσκονταν ήδη 8.000 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ κι άλλοι τόσοι έκαναν πορεία έξω από το γήπεδο, ως συμπαράσταση στους φιλάθλους όλων των ομάδων που βρίσκονται κρατούμενοι στις φυλακές της χώρας. Η εμφάνιση και μόνο των ΜΑΤ ήταν αρκετή για να οξύνει τα πνεύματα –κι αυτό ακριβώς έγινε!
Μια διμοιρία των ΜΑΤ εγκλωβίστηκε από τους οπαδούς κι ακολούθησαν… σκηνές απείρου κάλους! Τα ΜΑΤ έκαναν ευρύτατη χρήση χημικών (“πιο λίγα χημικά έπεσαν στα Γερμανογαλλικά σύνορα στον Α Παγκόσμιο Πόλεμο”, έλεγε χαρακτηριστικά ένας οπαδός) κι ο αέρας έφερε το τοξικό νέφος στο γήπεδο! Οι παίκτες που εκείνη την ώρα έκαναν ζέσταμα έβαλαν τα… κλάματα, όπως κι όλοι όσοι ήταν μέσα στο γήπεδο –ανάμεσά τους πάρα πολλά παιδιά!
Οι παίκτες και των δύο ομάδων αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια και ο διαιτητής έδωσε παράταση μισής ώρας. Έτσι το παιχνίδι θα αρχίσει στις 8 μ.μ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις