Νίκη στο 85'

Νωρίς νωρίς ξεκίνησε ο Ηρακλής, αλλά δεν είχε την ίδια συνέχεια. Έκανε το 1-0 στο 10' μόλις στο με τον Αγρίτη. Είδε το.. Χάρο με τα μάτια του, αλλά νίκησε χάρη σε γκολ του Επστάιν στο 85'.
Ο Πανιώνιος είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο αμέσως επόμενο λεπτό, με φάουλ του Εστογιανόφ: Η μπάλα χτύπησε στο απλωμένο χέρι του Επστάιν, αλλά ο μόνος που δεν το είδε ήταν ο διαιτητής Σταυρίδης. Οι φίλαθλοι του Ηρακλή έκαναν το σταυρό τους, οι παίκτες το ίδιο και το παιχνίδι συνεχίστηκε λες και δεν είχε συμβεί τίποτα...
Σωστή η αποβολή και του Παπαζαχαρία στο 53' και του Κοντοέ στο 60', αλλά και του Κονέ στο 91'. Η διαιτησία των Σταυρίδη (Ευθυμιάδη - Μπιτσίδη) χρεώνεται το πέναλτι που δε δόθηκε στους φιλοξενούμενους. Κιτρίνισαν τους Ντιέ (19'), Κονέ (19'), Παπαζαχαρία (33'), Επστάιν (45'+2), Τζαβέλλα (52'), Κατσαμπή (75'), Κουμορτζί (82'), Μπαντή (90'+4).
Οι συνθέσεις: Ηρακλής (Κατσαβάκης): Μπαντής, Κατσαμπής, Παπαζαχαρίας, Σαρακατσάνος, Μάρτος(86 Γιαννούλης), Ντιέ, Παπαστεργιανός, Κονέ, Μάρκες(46 Γκαρσία), Έπσταϊν, Αγρίτης(69 Ιωαννίδης).
Πανιώνιος(Σταματόπουλος): Μπέλιτς, Μάκος, Άντερσον (77' Λάτκα), Κουμορτζί, Εστογιάνοφ, Μαϊστόροβιτς, Κοντοές, Νικολάου (58' Μπάρκογλου), Τζαβέλας, Λουρένσο (67' Γουνδουλάκης).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις