Έβρεχε...

Η κακή ημέρα από το πρωί φάνηκε. Στο 15' ο Άρης έχασε τον τερματοφύλακά του, όταν ο Σηφάκης ανέτρεψε τον, έτοιμο να σκοράρει, Μπαστία. Κόκκινη και πέναλτι. Ο ξεχασμένος Καρατζιοβαλής, που επιστρατεύτηκε για να αναπληρώσει το κενό, απέκρουσε το κάκιστα χτυπημένο πέναλτι του . Στο 27', όμως, δεν κατάφερε να κάνει κάτι στο σουτ του Μπαστία κι έτσι έγινε το 1-0.
O Αστέρας διπλασίασε τα γκολ 55΄με κεφαλιά του Μαρτσέλο, μετά από ψηλοκρεμαστό σουτ του Φλάβιο, που είχε, ήδη, κρεμάσει τον Καρατζιοβαλή. Από εκεί κι ύστερα, τα πράγματα ήταν εύκολα: Καούνος στο 78 και Καρντόζο στο 93 διαμόρφωσαν το τελικό 4-0 (η μεγαλύτερη νίκη του Αστέρα Τρίπολης στη Σούπερ Λίγκα).
Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής. Ο Άρης έμεινε με 10 από πολύ νωρίς και φάνηκαν τα μεγάλα προβλήματα που έχει στην άμυνα, καθώς και το πρόβλημα δυστοκίας στην επίθεση. Είχε τις ευκαιρίες να μειώσει το σκόρ, αλλά ποιος να βάλει γκολ...
Καλή η διαιτησία των Μαζαράκου(Γουργιώτη - Γκόγκα). Σωστά δεν έδωσαν πέναλτι σε χέρι, στην περιοχή του Αστέρα, αφού ο παίκτης των γηπεδούχων μαζεύει το χέρι του την ώρα που η μπάλα κατευθύνεται σε αυτό και, σύμφωνα με τον κανονισμό δεν υπάρχει πέναλτι, αφού δεν υπάρχει πρόθεση. Κιτρίνισε τους Ρομπέρζ (32' Άρης), Καούνο (32' Αστέρας), Λαζαρίδη (43' Αστέρας), Κάλβο (51' Άρης), Φιλομένο (74' Αστέρας).
Οι συνθέσεις: Αστέρας Τρίπολης(Κωστένογλου): Αμπάρης, Φυτανίδης, Μαρσελάο, Λαζαρίδης, Κανακούδης, Μπαστία (Νταμόντε 76'), Καρντόσο, Φλάβιο, Εστέβες (Ζαϊρί 67'), Φιλομένο, Καούνος (Στρατάκης 84').
Άρης(Μαζίνιο): Σηφάκης, Νέτο (Βλόνταρτσικ 63'), Κουλουχέρης, Βαλεντίν, Γιάχιτς, Βιτόλο (Μπατιόν 5'), Γκαρσία, Χαβίτο, Κάλβο, Κόκε, Καμπορά (Καρατζιοβαλής 21').

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις