Λίφτινγκ στην Τούμπα ενόψει Βαλερέγκα

Όλα έτοιμα είναι για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Βαλερένγκα την Πέμπτη (21:45, Novasports1) 6 Αυγούστου 2009, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Ο «Δικέφαλος» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και όπως ήταν αναμενόμενο εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μουσλίμοβιτς, Αραμπατζής, Κοντρέρας.
Η αποστολή της Βαλερένγκα έφτασε με σημαντικές απουσίες, ενώ οι Νορβηγοί θα έχουν στο πλευρό τους περίπου 400 οπαδούς.
Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Φερνάντο Σάντος βρίσκονται οι: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αναστασάκος, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Φωτάκης, Αμπουμπακάρι, Μπιζέρα, Τσιρίλο, Κονσεϊσάο, Φιλομένο, Ίβιτς, Γκαρσία, Λίνο, Σορλέν, Σνάουτσνερ και Βερόν.
Στο μεταξύ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε σε «λίφτινγκ» του γηπέδου της Τούμπας προκειμένου να υποδεχτεί διεθνείς αναμετρήσεις και αναλυτικά έγιναν έργα στους εξής χώρους:
Στις θύρες 1,2,3,4,5 και 6 η είσοδος των φιλάθλων θα μπορεί να γίνει πλέον σε λιγότερο από μία ώρα. Υπάρχουν οχτώ διπλά τουρνικέ (16 είσοδοι) στη θύρα 1, από όπου θα εξυπηρετούνται και οι θύρες 2 και 3. Τρία διπλά τουρνικέ (έξι είσοδοι) υπάρχουν στη θύρα 5 και άλλα τρία (έξι είσοδοι) στη θύρα 6.
Στη θύρα 4 κατασκευάστηκε και μία περίφραξη 150 μέτρων, ενώ υπάρχουν πλέον οκτώ διπλά τουρνικέ και 16 είσοδοι. Τέλος μπήκαν τουρνικέ (δύο διπλά) και στις θύρες 7 και 8. Για τις δύο τελευταίες θύρες η προσέλευση του κόσμου προσδιορίζεται στη 1,5 ώρα.
-Έξω από τις θύρες έχουν δημιουργηθεί ειδικοί προθάλαμοι ελέγχων.
-Δημιουργήθηκε ένα ιατρείο στη θύρα 1 που θα λειτουργεί για τους φιλάθλους.
-Τοποθετήθηκε ειδική ράμπα για τους ανάπηρους στη θύρα 3.
-Τοποθετήθηκαν περιμετρικά στο γήπεδο μεγάλες σημαίες, οι οποίες κυματίζουν πάνω από τα όρια των κερκίδων.
-Τοποθετήθηκαν επίσης περιμετρικά του γηπέδου γιγαντοαφίσες που απεικονίζουν μεγάλες στιγμές από την ιστορία του ΠΑΟΚ και
καλύπτουν εξωτερικά τις διαφημιστικές πινακίδες που βλέπει κάποιος μέσα στο γήπεδο.
-Τοποθετήθηκαν 3.000 πλαστικά καθίσματα στη θύρα 4.
-Βάφτηκαν όλοι η διάδρομοι και οι σκάλες του γηπέδου, και αριθμήθηκαν όλες οι σειρές και οι θέσεις.
-Τοποθετήθηκε μια χημική τουαλέτα για τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες.
-Έξω από τις Θύρες 4, 5, 6, οι οποίες συγκεντρώνουν σχεδόν το 60% του κόσμου στο γήπεδο κατασκευάστηκαν ξύλινα αναψυκτήρια από τα οποία θα παρέχουν νερά, αναψυκτικά και σάντουιτς πριν από την είσοδο του κόσμου στο γήπεδο.
-Στις θύρες των επισήμων τοποθετήθηκαν αυτόματοι πωλητές αναψυκτικών και νερών.
-Τοποθετήθηκαν λάμπες φθορίου έξω από όλες τις θύρες για να βλέπει ο κόσμος κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο.
-Δημιουργήθηκε έξω από τα αποδυτήρια μεικτή ζώνη για να εξυπηρετούνται καλύτερα οι δημοσιογράφοι.
-Έκλεισε με «πλέξι γκλας» ο χώρος που βρίσκεται πάνω ακριβώς από το σημείο της εισόδου των ομάδων στα αποδυτήρια, εκεί όπου έρχονται τα λεωφορεία που μεταφέρουν τις αποστολές.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις