Δεν τους άρεσε η κλήρωση...

Δεν ήθελαν ΠΑΟΚ στην Χέρενφέϊν. Τουλάχιστον αυτό είπε ο πρόεδρος της ομάδας, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στη Θεσσαλονίκη. Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis», ο πρόεδρος της Χέρενφεν, Ιμ Κάιπερ, χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ «δυνατή ομάδα, με δύσκολη έδρα», συμπληρώνοντας πως ο «Δικέφαλος» έχει καλό όνομα στην Ευρώπη.
«Ξέρουμε τον ΠΑΟΚ, είναι ένα καλό όνομα στην Ευρώπη. Τον γνωρίζουμε από τις αναμετρήσεις του με Αϊντχόφεν και Αλκμααρ. Περιμέναμε πιο εύκολη κλήρωση. Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατή ομάδα, με δύσκολη έδρα. Βεβαίως, δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για το αγωνιστικό κομμάτι και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα η ομάδα της Θεσσαλονίκης», ανέφερε ο Κάιπερ.
Σε ερώτηση για το αν θα δοθούν εισιτήρια στον ΠΑΟΚ, στο ματς του «Αμπε Λένστρα», είπε:
«Εμείς διαθέτουμε πάντοτε στους φιλοξενούμενους το ποσοστό που τους αναλογεί, δηλαδή 1.200 εισιτήρια. Ας γίνει όμως πρώτα το παιχνίδι στην Τούμπα και μετά βλέπουμε. Είναι νωρίς ακόμα».
Ο προπονητής της Χέρενφεν και πρώην του Ολυμπιακού, Τρεντ Σόλιντ, γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες ενός αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ και εν όψει της μεταξύ τους αναμέτρησης για τα πλέι οφ του Europa League τόνισε: «Ξέρουμε τι να περιμένουμε. Η κλήρωση θα μπορούσε να ήταν καλύτερη αλλά και χειρότερη. Γνωρίζουμε καλά τι να περιμένουμε από τον ΠΑΟΚ. Είμαι χαρούμενος που δεν χρειάζεται να πάμε στο Καζακστάν! Είναι πολύ μακριά. Ο ΠΑΟΚ παίζει συνήθως αμυντικά και χτυπά στις αντεπιθέσεις», τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ολλανδικής ομάδας ο Σόλιντ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις