Με Κονσεϊσάο στη Νέα Σμύρνη

Με τον αρχηγό του, Φλάβιο Κονσεϊσάο, στην 20άδα, αναχώρησε ο ΠΑΟΚ για την Αθήνα, όπου, αύριο Κυριακή 23 Αυγούστου 2009, αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο για τη Σούπερ Λιγκ. Ο Κονσεϊσάο έγινε το κόκκινο πανί για τους ΠΑΟΚτσήδες, στον αγώνα με τη Χερενφέιν, στην Τούμπα, κατά την αντικατάστασή του από τον Κουτσιανικούλη. Έφυγε δυσαρεστημένος από τον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να δώσει το χέρι του στον νεαρό ποδοσφαιριστή, κατευθυνόμενος στα αποδυτήρια κι όχι στον πάγκο, όπως είχε κάνει λίγα δευτερόλεπτα πριν, ο Μουσλίμοβιτς, όταν αντικαταστάθηκε από τον Φιλομένο.
Οι ΠΑΟΚτσήδες συνέκριναν τη συμπεριφορά του με αυτήν του "Μούσλι", ο οποίος παρακολούθησε το παιχνίδι από τον πάγκο μετά την αλλαγή του, συμμετέχοντας όπως μπορούσε στα δρώμενα, φωνάζοντας και εμψυχώνοντας αυτούς που έπαιζαν. Αντίθετα, ο Πορτογάλος πήγε για ντους κι έκανε το γήπεδο να τον αποδοκιμάσει.
Οι ΠΑΟΚτσήδες δεν ξεχούν το πάθος του Κονσεϊσάο, αλλά ήθελαν να του στείλουν το μήνυμα ότι, πάνω από όλους υπάρχει μόνον η ομάδα και κανένα όνομα. Την ίδια τακτική αναμένεται να ακολουθήσει και ο πρόεδρος, Θ. Ζαγοράκης, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζει τσουχτερό πρόστιμο για τον παίκτη.
Τελικά, ο Σάντος, μη θέλοντας να ρίξει λάδι στη φωτιά, τον πήρε στη Νέα Σμύρνη, μαζί με τους Χαλκιά, Κρέσιτς, Αναστασάκο, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Παπάζογλου, Φωτάκη, Μπιζέρα, Τσιρίλο, Κονσεϊσάο, Φιλομένο, Γκαρσία, Ίβιτς, Βιτόλο, Σαβίνι, Βερόν, Βιεϊρίνια, Λίνο και Μουσλίμοβιτς. Όπως όλα δείχνουν, θα αρχίσει το παιχνίδι με τους Χαλκιά, Λίνο, Σαβίνι, Μαλεζά, Τσιρίλο, Γκαρσία, Βιτόλο, Ίβιτς, Βιερίνια, Φωτάκη και Μουσλίμοβιτς.
Αποκλείστηκε ο Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι, που έπαθε διάστρεμμα στην τελευταία προπόνηση και θα εξετασθεί από γιατρό, εκ νέου, τη Δευτέρα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις