Άρης: Μπορούσε και καλύτερα

Επιθετικές αρετές αλλά και αμυντική δυσλειτουργία παρουσίασε ο Αρης. Οι «κίτρινοι» επικράτησαν επί Αυστριακού εδάφους της Καζάν Λενκαράν από το Αζερμπαϊτζάν με 3-2, αλλά το σκορ τους αδικεί καθώς ακυρώθηκαν δύο τέρματα ενώ χάθηκαν τουλάχιστον οκτώ κλασικές ευκαιρίες που θα μπορούσαν να είχαν διαμορφώσει πιο ευρεία νίκη.
Στο 10ο λεπτό της συνάντησης, ο Σεμπάστιαν Αμπρέου εκμεταλλεύτηκε την σέντρα ακριβείας από τον Φλάβιο και άνοιξε το σκορ. Οι «κίτρινοι» έχασαν μια σπουδαία ευκαιρία με τον Κάλβο στο 50ο λεπτό, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Κόκε «σέρβιρε» έτοιμο γκολ στον Βανγκέλι ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-0. Η αντίδραση της Καζάν Λενκαράν ήρθε έξι λεπτά αργότερα, όπου σε μια ολιγωρία της άμυνας του Αρη ο Τσβέτκοφ μείωσε σε 2-1. Ωστόσο, ο Τόνι Κάλβο έδωσε και πάλι αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του στο 63ο λεπτό όταν πήρε το ριμπάουντ μετά από σουτ του Ντέιλι και σε σχεδόν κενή εστία έκανε το 3-1.
Τα προβλήματα του Αρη στον χώρο της μεσαίας γραμμής επιβεβαιώθηκαν στο 83ο λεπτό - είχε προηγηθεί η ακύρωση ενός τέρματος του Λαμπριάκου - όταν η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν μείωσε σε 3-2 με τον Αμπάσο.
Ο Μαζίνιο χρησιμοποίησε στο πρώτο ημίχρονο τους Σηφάκη, Φλάβιο, Αράνο, Κουλουχέρη, Νασούτι, Ρόβα, Πρίττα, Αραβίδη, Χαβίτο, Γκρασιάν και Αμπρέου. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Πέσκοβιτς, Νέτο, Βανγκέλι, Γιάχιτς, Ρομπέρζ, Μπατιόν, Φερνάντες, Ντέιλι, Κόκε και Λαμπριάκος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις