Τσίβας - ΠΑΟΚ 1-0

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο ΠΑΟΚ από την Τσίβας στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι επί γερμανικού εδάφους. Η ομάδα του Μεξικού είναι πιο έτοιμη αφού σύντομα αρχίζουν οι επίσημες υποχρεώσεις της.
Ο Φερνάντο Σάντος παρέταξε στον αγωνιστικό χώρο τους Κρέσιτς, Κοντρέρας (ως δεξί μπακ), Λίνο, Τσιρίλο, Μαλεζά, Κονσεϊσάο, Αμπουμπακάρι, Γκαρσία, Σορλέν, Μουσλίμοβιτς και Κουτσιανικούλη.
Το σκορ άνοιξε στο 65' από τον Σέρχιο Αμάουρι Πόνσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Σε δηλώσεις του, μετά τον αγώνα, στο Novasports1, ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ, δήλωσε:
«Δεν μπορούμε να πούμε ότι μας άρεσε το αποτέλεσμα. Έχουμε πολλά που πρέπει να τα αλλάξουμε και πρέπει να τα αλλάξουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα. Το παιχνίδι από τη δική μας πλευρά δεν είχε μεγάλη ένταση ούτε στην άμυνα ούτε στην επίθεση. Δεν πιέσαμε όσο θα έπρεπε δεν είχαμε μικρές αποστάσεις μεταξύ των γραμμών.
Στην επίθεση πρέπει να διεκδικούμε το γκολ. Με πάσες στα πέντε και τα δέκα μέτρα δεν μπορούμε να σκοράρουμε. Αυτές τις μέρες θα μιλήσουμε με τους ποδοσφαιριστές, θα κάνουμε τις προπονήσεις για να είμαστε πιο έτοιμοι στο επόμενο παιχνίδι.
Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να πιέσουμε κάποιες καταστάσεις γιατί το πρώτο παιχνίδι είναι πολύ σύντομα. Δεν έχουμε πολύ χρόνο αλλά πιστεύω ότι θα βρούμε το ρυθμό μας».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις