Αναχώρησε ο ΠΑΟΚ

Κρατάει χαμηλά την μπάλα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αναχώρησε, στις 4 το απόγευμα της Τρίτης 28 Ιουλίου 2009, για το Όσλο, όπου την Πέμπτη αναμετράται με τη Βαλερένγκα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Πιο χαμηλά κρατάει την μπάλα ο Πορτογάλος προπονητής του δικεφάλου, Φερνάντο Σάντος, ο οποίος παραδέχτηκε πως «η ομάδα μας δεν είναι στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων της. Εχουμε κάνει ότι είναι δυνατό, ώστε να βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση. Ο προκριματικός γύρος είναι ανοικτός».
Για τον Σάντος "η νορβηγική ομάδα είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά και η δική μας ομάδα έχει ποιότητα, αποφασιστικότητα, θα αντιπαρατάξουμε θέληση, δύναμη. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο Οσλο, για να τελειώσουμε με την πρόκριση στο δεύτερο παιχνίδι στο δικό μας γήπεδο», δήλωσε και συνέχισε:
«Δεν μπορούμε να θεωρούμαστε καλύτερη ομάδα με είκοσι μέρες δουλειάς, έχοντας απέναντι μια ομάδα που έχει μήνες δουλειάς στα πόδια της. Σε δύο μήνες ο ΠΑΟΚ θα είναι καλύτερος».
Ερωτηθείς για τις τελευταίες ήττες της Βαλερένγκα στο πρωτάθλημα ο τεχνικός του "Δικεφάλου" απάντησε: «Πρώτα απ' όλα τα φαινόμενα απατούν. Στο τελευταίο παιχνίδι που έχασε αγωνίστηκε χωρίς τρεις βασικούς παίκτες της που είμαι σίγουρος τους προφύλαξαν για το παιχνίδι της Πέμπτης. Τους ξέρουμε, τους έχουμε μελετήσει, είμαι σίγουρος θα ανταποκριθούμε καλά».
«Θα είναι ό,τι καλύτερο να σκοράρουμε εκτός έδρας. Δεν μας προβληματίζει που η Βαλερένγκα είναι πιο έτοιμη από εμάς. Δεν μπορώ να μιλήσω για ποσοστό ετοιμότητας του ΠΑΟΚ, καταλληλότερος για να το κάνει αυτό είναι ο προπονητής μας», δήλωσε με τη σειρά του, στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου "Μακεδονία", ο Γιώργος Φωτάκης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις