Στο Καυτανζόγλειο ο... Μπάτον!

Μπορεί, τελικά, η Θεσσαλονίκη να μην αποκτήσει πίστα Formula 1, όμως τα αστέρια του "αθλήματος" θα τα υπο-δεχτεί. Δε θα μπουν στα μονοθέσια, αλλά θα πατήσουν... χορτάρι, στο Καυτανζόγλειο και θα παίξουν μπάλα!
Τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Ένωσης Πιλότων της Φόρμουλα 1 Mario di Natale δέχθηκε χθες ο νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, στο γραφείο του στη Νομαρχία. Αφορμή της συνάντησης υπήρξε το 3ο Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα των Πιλότων της Φόρμουλα 1 με μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 14-16 Σεπτεμβρίου 2009 στο στάδιο «Κλεάνθης Βικελίδης της Θεσσαλονίκης» .
Ο νομάρχης διευκρίνισε ότι «η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια στη Θεσσαλονίκη για τη δημιουργία πίστας Φόρμουλα 1 δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί». Ωστόσο, επανέλαβε το ενδιαφέρον του «για τη δημιουργία μιας μικρότερης πίστας για μικρότερης εμβέλειας αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες» .
Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ένωσης Πιλότων της Φόρμουλα 1 Mario di Natale τόνισε ότι τα έσοδα του πρωταθλήματος του Σεπτεμβρίου θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Στη φωτογραφία, ο Φελίπε Μάσα, της Φεράρι, με αντίπαλο τον Τούρκο Μεχμέτ Οζντλιέκ, από το παιχνίδι που έγινε, στις 3 Ιουνίου 2009, στο στάδιο Αλί Σαμί Γιεν της Κωνσταντινούπολης, με αφορμή το γκραν πρι της Πόλης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις