Προσγειωμένοι στον ΠΑΟΚ

Ο βραζιλιάνος Λίνο, ο άνθρωπος που με μία εξαιρετική εκτέλεση φάουλ άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-1 στο Όσλο επί της Βαλερέγκα, ήταν σίγουρος πριν την εκτέλεση ότι η μπάλα θα πήγαινε στα δίχτυα: «Η αλήθεια είναι ότι εκτέλεσα αρκετά φάουλ στις προπονήσεις. Ένιωθα ότι θα μπορούσα να το βάλω. Η μπάλα πήγε πολύ καλά και είμαστε μια χαρά», δήλωσε μετά το παιχνίδι.
Πάντως, κρατάει... χαμηλά τη μπάλα: «Δεν είμαστε στην κατάσταση που θέλουμε όμως κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε για την πρόκριση αλλά μόνο για τη νίκη. Πρέπει να συγκεντρωθούμε για το επόμενο ματς αφού δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμη», λέει.
Όσο για τον τραυματισμό του Μουσλίμοβιτς(φωτογραφία), λέει: «Η υγεία του ποδοσφαιριστή είναι πάνω από το γκολ και πάνω από όλα. Ίσως η κίνηση να πάμε όλοι δίπλα του αποδεικνύει και το πόσο «δεμένοι» είμαστε. Είναι μία δύσκολη στιγμή όμως ελπίζουμε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Μακάρι να είναι σύντομα και πάλι μαζί μας».
Ο... φρέσκος στον ΠΑΟΚ, Μπρούνο Τσιρίλο στέκεται στις δυσκολίες του παιχνιδιού:
«Υπήρχε ένα σημαντικό παιχνίδι σήμερα για τον ΠΑΟΚ και για αυτό μεταμορφωθήκαμε προς το καλύτερο σε σχέση με τα φιλικά. Σε αυτά τα παιχνίδια είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε. Σίγουρα έχουν αλλάξει πολύ λίγα πρόσωπα σε σχέση με πέρυσι και είναι λογικό να φανεί και φέτος. Υπάρχουν παίκτες κλειδιά που έχουν αποκτηθεί και είμαστε μία ομάδα που ξέρει τι θέλει στο γήπεδο», λέει.
Για την δυνατή βροχή του δευτέρου μέρους και το κατά πόσο επηρεάζει τους αμυντικούς ποδοσφαιριστές ο Ιταλός αμυντικός είπε: «Δυσκολεύει το έργο όλης της ομάδας. Πιστεύω ότι μας δυσκόλεψε για ένα γκολ παραπάνω που μπορούσαμε να είχαμε πετύχει. Σημασία έχει ότι η πρόκριση είναι ανοιχτή και περιμένουμε πως και πως την επιστροφή στην Θεσσαλονίκη για να υποδεχθούμε την Βαλερένγκα και να καταλάβει ο κόσμος τι να περιμένει από τον φετινό ΠΑΟΚ».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις