Καβάλα - ΠΑΟΚ 0-1

Με ευρωπαϊκή φόρα μπήκε ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της Καβάλας. Σαφώς καλύτερος στο πρώτο μέρος, αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και με τον Γκαρσία προηγήθηκε γρήγορα. Στο δεύτερο μέρος προσπάθησε να κάνει συντήρηση δυνάμεων και η ιδιαίτερα καλή Καβάλα βρήκε την ευκαιρία να βγει μπροστά, χωρίς, όμως, ιδιαίτερες αξιώσεις.

Σε μια «επανάληψη» του αγώνα με τον Πανιώνιο, χωρίς να κινδυνέψει ούτε στιγμή, ο δικέφαλος έλεγχε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του, δεν άφησε την Καβάλα να κάνει ούτε ευκαιρία μέχρι το 89΄ οπότε και οι «αργοναύτες» είχανε την πρώτη, ουσιαστική, αλλά κι επικίνδυνη περίπτωση για να παραβιάσουν την εστία του Κρέσιτς.
Αυτό που δεν έγινε κατανοητό ήταν το ιδιαίτερα σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων, αλλά και η ανεκτικότητα του διαιτητή Παππά, ο οποίος δεν έβαλε το χέρι του να δείξει κίτρινες στο α μέρος και το... παράκανε στο δεύτερο. Είχε, πάντως, ευκαιρία, ακόμη και κόκκινη να δείξει, τουλάχιστον σε δύο παίκτες των Αργοναυτών.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Καβάλα (Ντράγκαν Οκούκα): Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης (90+1'), Χργκόβιτς, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Καρντόσο (81' Ντικρόκ), Αμπντούν, Ογκμπέτσε, Ντιε, Ονουάτσι, Βουτσίσεβιτς (69' Ναζλίδης)

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Γκαρσία, Βιτόλο, Ελ Ζαρ, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης (65' Μουσλίμοβιτς), Κοντρέρας, Φωτάκης (81' Φιλομένο), Βιεϊρίνια, Σνάουτσνερ (87' Σακελλαρίου)

Διαιτητής: Α. Παππάς (Αθήνα)
Βοηθοί διαιτητή: Δ.Μπιτσίδης (Θράκης), Χ.Μαγιάννης (Άρτας)

Γκολ: Π.Γκαρσία (13')

Κίτρινες κάρτες: Καρντόσο (9'), Ογκμπέτσε (62'), Τόμασιτς (73'), Αμπντούν (80'), Ναζλίδης (90+4') / Μπουσαϊντί (24'), Φωτάκης (44'), Βιτόλο (49'), Φιλομένο (90')

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις