Παναθηναϊκός - Ηρακλής 4-2

Σάκος του μποξ για τον Παναθηναϊκό, κατάντησε σήμερα ο Ηρακλής, που πέτυχε το 13ο ποδοσφαιρικό άθλο του, αφού κατάφερε να χάσει ένα ολοδικό του παιχνίδι στο οποίο προηγήθηκε με 2-0 μέσα σε ένα δίπλεπτο (20΄-21΄). Τα εγκληματικά λάθη της άμυνας, υποτίθεται μιας από τις κορυφαίες εφέτος στο πρωτάθλημα, πρόδωσαν την ομάδα του γηραιού και ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στον αγώνα πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για το δεύτερο γκολ του Πίτου Γκαρσία και το ξεφωνητό της εξέδρας, κάθε φορά που
οι παίκτες του Γκμοχ, έπιαναν την μπάλα στα πόδια τους.
Το χειρότερο είναι ότι η ομάδα έχασε στο τέλος και τον Σολτάνι που αποβλήθηκε αφού πρώτα δέχτηκε κίτρινη κάρτα και συνέχισε να διαμαρτύρεται. Κυριολεκτικά ανύπαρκτοι μετά το 0-2 οι παίκτες του Ηρακλή, δεν ήξεραν πού πατούσαν και πού βρίσκονταν. Δεν κέρδισαν καμία μονομαχία, δεν έκαναν καμία φάση, λες και είχαν μείνει υπνωτισμένοι από το γεγονός ότι προηγήθηκαν στο σκορ.
Ο Ηρακλής φωνάζει για τη διαιτησία. Έχει δίκιο, αλλά το ΄χασε με τον τρόπο που διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:
Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Μπουμσόνγκ, Κατσουράνης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο, Πλεσί, Χριστοδουλόπουλος (70' Σιμάο), Μαρίνος (76' Καραγκούνης), Λουίς Γκαρσία, Σισέ (56' Πετρόπουλος).
Ηρακλής: Ελευθερόπουλος, Κυριαζής (46' Σίσιτς), Κατσιαμπής (83' Κατσικάς), Μάρα, Κυριαζής, Κανακούδης, Χοσέμι, Αραμπατζής, Γιάκομπ, Πίτου, Ντάνι (72' Κομπαγιάσι), Σολντάνι.

Κίτρινες: Κυριακίδης, Πλεσί, Γκαρσία
Κόκκινες: Σολτάνι
Διαιτητής: Mιχαήλ Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

Περισσότερα στον baladoros.com με κλικ εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις