ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 0-1

Μέτριος ο ΠΑΟΚ... Αυτό τα λέει όλα. Μπήκε στο δεύτερο μέρος νωχελικός και, στο περίφημο κακό του δεκάλεπτο, βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ειδικά στη φάση του γκολ, η άμυνά του είναι... υπνωτισμένη: Δυο παίκτες του Ατρόμητου ελευθερώνονται μπροστά στον Κρέσιτς κι άλλοι δύο έρχονται τρέιλερ από πίσω. Οι αμυντικοί; Ψάχνουν τα δίευρα που τους έπεσαν από τις τσέπες...

Τίποτα το ιδιαίτερο ο Ατρόμητος. Με δυο τρεχαδερούς επιθετικούς και σφικτή άμυνα. Ήθελε το μηδέν -κι αν του έβγαινε ένα γκολ θα ΄κανε τα αδύνατα - δυνατά να το κρατήσει. Κι έτσι έγινε...
Δεν ήταν, όμως, μόνον χλωμός ο ΠΑΟΚ. Ήταν κι άτυχος. Στη φάση του Ελ Ζαρ στο 17 θα μπορούσε να προηγείται. Στη διπλή φάση των Παπάζογλου - Βιερίνια, που χορεύουν τσάμικα αντί να πιάσουν σουτ, θα μπορούσε να ισοφαρίσει. Το ίδιο και στη φάση με το σουτ του Πάμπλο Γκαρσία. Με τα "αν", όμως, δεν κερδίζεις παιχνίδι.
Μυστήριο, επίσης, για ποιον λόγο δεν άρχισε το παιχνίδι ο ψηλός Παπάζογλου, αφού ο Χάβος ήθελε να παίξει από τα πλάγια (σωστά, αφού του έλειπε ο Βιτόλο κι ο Ίβιτς, για να ΄χει εύκολη κάθετη πάσα). Δεν τράβηξαν κι αυτοί που περίμενε: Ούτε ο Βιερίνια, ούτε ο Φωτάκης, ούτε ο Ελ Ζαρ... Ο Σάλπι παραμένει μακριά από τον καλό του εαυτό. Συμπέρασμα: Ευχέλαιο και γρήγορα!
Όσο για τον διαιτητή, ναι, ήταν κακός. Ναι, περίμενε την ευκαιρία να δώσει πέναλτι. Όμως δεν μπορεί, ένας ΠΑΟΚ να περιμένει από το διαιτητή για να κερδίσει τον Ατρόμητο.


Οι συνθέσεις
ΠΑΟΚ(Μάκης Χάβος): Kρέσιτς, Μπουσαϊντί(78' Ζουέλα), Γκαρσία, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης, Κοντρέρας, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Σακελλαρίου, Κριστιάνο(74' Κουτσιανικούλης), Ελ Ζαρ(63΄Παπάζογλου).

Ατρόμητος(Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μελισσάς, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Καμαρά(74' Περόνε), Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι(78' Σαμπού), Καραγκούνης(65' Φαβάλι), Τάτος, Ολιβέιρα.

Κίτρινες: Σαγκανόφσκι, Καμαρά, Τάτος, Καραγκούνης, Μιχαηλίδης, Μελισσάς, Βιεϊρίνια
Κόκκινες: Φωτάκης
Διαιτητής: Σ. Μάνταλος

Το γκόλ:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις