ΠΑΟΚ - Βιγιαρεάλ 1-0

Πάνω από όλα ήταν σοβαρός! Ο Ευρωπαίος ΠΑΟΚ φέτος δε διστάζει μπροστά σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Έτσι και απόψε, απέναντι από την Βιγιαρεάλ, ομάδα που, αναμφισβήτητα, είναι μερικά σκαλιά πιο πάνω από τον Δικέφαλο του Βορρά σε ποιότητα (και... μπάτζετ). Απόψε στην Τούμπα, όμως, ο ΠΑΟΚ απέδειξε ότι μόνον τα λεφτά δεν κάνουν την ομάδα. Θέλει και ψυχή. Και το απέδειξε για άλλη μία φορά -και πάλι στην Ευρώπη. Είναι δικαιωματικά η καλύτερη ομάδα στον όμιλο και χαίρεται την κορυφή.

Ένας σοβαρός Π.Α.Ο.Κ. κατάφερε να πάρει μία ιστορική νίκη επί της Βιγιαρεάλ με 1-0 χάρη στο γκολ του Βιεϊρίνια και να περάσει στην πρώτη θέση του ομίλου. Οι παίκτες του Μάκη Χάβου με σωστές τοποθετήσεις και τρεξίματα, πήραν μία δίκαιη νίκη που τους καθιστά φαβορί για πρόκριση στους «32» του Europa League.

Οι συνθέσεις
Π.Α.Ο.Κ.:
Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Σακελλαρίου, Βιτόλο, Γκαρσία, Φωτάκης (90+ Φιλομένο), Βιεϊρίνια, Ίβιτς (40' Ελ Ζαρ), Σαλπιγγίδης (65' Μουσλίμοβιτς)
Βιγιαρεάλ: Ντιέγκο Λόπες, Γκονσάλο, Μουσάχιο (72' Μοντέρο), Μαρτσένα, Λόπες, Νιλμάρ, Κάνι (68' Καθόρλα), Καπντεβίγια, Άλτιντορ (63' Ρόσσι), Βαλέρο, Σοριάνο
Διαιτητής:Έρικ Μπράαμχααρ (Ολλανδία)
Κίτρινες: Κοντρέρας, Νιλμάρ, Άνχελ, Μουσλίμοβιτς

Το γκολ του αγώνα


Δηλώσεις Χάβου
Εμφανώς ικανοποιημένος, μετά το τέλος του αγώνα εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ο Μάκης Χάβος. Ο... υπηρεσιακός τεχνικός του Π.Α.Ο.Κ. σημείωσε πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση, ενώ απάντησε σε όλους όσους του ασκούν κριτική, με την εικόνα της ομάδας. Παράλληλα τόνισε πως για το μέλλον του στον Π.Α.Ο.Κ. αποφασίζει μόνο η διοίκηση.
«Η πρόκριση θα παιχτεί μέχρι τέλους και στο μυαλό μας έχουμε τη νίκη στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια. Νιώθω χαρούμενος, επειδή έγινε χαρούμενος και ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ.», τόνισε χαρακτηριστικά.
Για το πώς έφθασε ο ΠΑΟΚ στη νίκη, είπε: «Παρατηρήσαμε την Βιγιαρεάλ και είδαμε πως έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού. Εμείς ενισχύσαμε τον άξονα σε σχέση με τον πρώτο αγώνα και γίναμε πιο επιθετικοί».
Όσο για την κριτική που δέχεται, τόνισε: «Δεν αισθάνομαι αδικημένος από την κριτική του τύπου. Δέχομαι και είναι σεβαστές οι απόψεις. Όπλο μας είναι μόνο το αγωνιστικό κομμάτι».
Αφού πρόσθεσε πως στόχος της ομάδας πλέον είναι το παιχνίδι της Καβάλας κι οι παίκτες του δεν διαλλέγουν παιχνίδια, πρόσθεσε: «Ό,τι αποφασίσει η διοίκηση και είναι καλύτερο για τον Π.Α.Ο.Κ. Όταν υπάρχουν τα αρνητικά αποτελέσματα είναι λογικό να ακούγονται και να συμβαίνουν πολλά. Το καλύτερο φάρμακο είναι οι νίκες. Σε αυτές πρέπει να στοχεύει ο Π.Α.Ο.Κ., πάντα».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις