Δεν μπορεί να βάλει γκολ ο Ολυμπιακός, άρα διακόπτουμε το παιχνίδι!

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ


Το είδαμε κι αυτό... Χάλια ήταν από συγκεντρωμένα νερά ο αγωνιστικός χώρος στο Παγκρήτιο, όπου θα αγωνίζονταν ο Εργοτέλης με τον Ολυμπιακό. Οι υπεύθυνοι του σταδίου προσπάθησαν να μαζέψουν τα νερά με... σκούπες (όχι τίποτα ειδικές, αλλά απλές σκούπες από το σούπερ μάρκετ), χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα, αλλά η μπάλα... κυλούσε κι έτσι το παιχνίδι άρχισε, υπό καταρρακτώδη βροχή. Στο ημίχρονο, όμως, φαίνεται πως κάτι άλλαξε...

Ο διαιτητής Γιάχος βγήκε στον αγωνιστικό χώρο μετά από 23 λεπτά. ΑΝ και τίποτα δεν είχε αλλάξει ούτε προς το καλύτερο, ούτε προς το χειρότερο, έκανε το ίδιο τεστ με τη μπάλα. Τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια: Με δυσκολία μεν, η μπάλα κυλούσε δε... Τότε ο διαιτητής αποφάνθηκε πως πρέπει να... διακόψει για λίγο το παιχνίδι, έως ότου καθαριστεί το γήπεδο.
Επιστρατεύτηκαν επτά ball boys με σκούπες σούπερ μάρκετ και, αυτήν την ώρα, τα νερά από συγκεκριμένες περιοχές (που μοιάζουν, λιγουλάκι, με πισίνα πόλο) μαζεύονται.


ΑΝΑΝΕΩΣΗ


Τελικά, στις 19.00 ο διαιτητής Γιάχος αποφάσισε να διακόψει το παιχνίδι. Παρά το ότι η βροχή είχε σταματήσει και τα νερά, τελικά, απομακρύνθηκαν, έκρινε πως υπάρχει κίνδυνος για τους ποδοσφαιριστές και το παιχνίδι θα συνεχιστεί, από το 45, αύριο το απόγευμα!
Την ίδια ώρα, οι ποδοσφαιριστές Ολυμπιακού και γηπεδούχων, αναρωτιόντουσαν: Αφού τίποτα δεν άλλαξε σε 45 λεπτά, γιατί άρχισε αυτό το παιχνίδι;
Έλα ντε...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις