Πανιώνιος - Ηρακλής 1-0

Τα αμυντικά του λάθη πλήρωσε σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Ηρακλής και γνώρισε την ήττα από έναν αγχωμένο Πανιώνιο με 1-0. Τραγική η αντίδραση της άμυνας του Γηραιού στη φάση του τέρματος από τον Κούκετς. Ο παίκτης του Πανιωνίου βρέθηκε εντελώς μόνος του, σηκώθηκε με την άνεσή του και, με κεφαλιά, έκανε το 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Κακό ήταν το παιχνίδι, σε όλη του τη διάρκεια. Ελαφρώς καλύτερος ο Πανιώνιος, πήρε δίκαια τους 3 βαθμούς της νίκης. Όσο για τον Ηρακλή, στην άμυνα έχει, μόνον, δεξί μπακ: Τον Αραμπατζή. Οι υπόλοιποι έμειναν στο... ξενοδοχείο.
Αλλά και μπροστά, οι κυανόλευκοι έχουν έναν υπερεκτιμημένο παίκτη: Ο Ιάκομπς ήταν -και πάλι- αρνητικός. Σε όλες τις φάσεις πήγαινε να πάρει τη μπάλα με τα χέρια και, δίκαια, αποβλήθηκε στο τέλος. Στον Ηρακλή πρέπει να επανεκτιμήσουν την αξία του, την οποία ο παίκτης, εφέτος, δεν έχει δείξει.

Οι συνθέσεις:
Πανιώνιος: Μάχο, Μανιάτης, Λάτκα, Κούκετς (77' Γουνδουλάκης), Σάμαρης (87' Όμο), Σιόβας, Κοντοές, Αναστασόπουλος, Τσότσαλιτς, Ριέρα, Σαλαλί (57' Μπάλαμπαν)
Ηρακλής: Ελευθερόπουλος, Χοσέμι, Κατσαμπής, Κανακούδης (77' Λίμα), Αραμπατζής, Γκαρσία, Ντάνι, Μάρα, Σότ (68' Παπαστεργιανός), Σίσιτς (72' Βέλλιος), Ιάκομπ

Κίτρινες: Kανακούδης, Σίσιτς, Λάτκα, Ιάκομπ
Κόκκινες: Ιάκομπ
Διαιτητής: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)

Το γκολ:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις