Λεβερκούζεν - Άρης 1-0


Ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι λήγει, ενίοτε, στο 94. Ο Άρης το ξέρει καλά αυτό. Έχει πάρει τη νίκη αρκετές φορές στο τέλος, αφού επιμένει και πεισμώνει και δεν τα βάζει κάτω ως την τελευταία στιγμή. Χθες, η Λεβερκούζεν τον πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα... Κι έτσι έχει κάθε δικαίωμα να λέει ότι ήταν άτυχος κιέχασε το παιχνίδι. Όταν χάνεις στο τελευταίο λεπτό, σίγουρα είσαι άτυχος...

Άτυχος, αλλά κι εκνευριστικά άστοχος ο Άρης ηττήθηκε με 1-0 στο τελευταίο λεπτό από τη Λεβερκούζεν στη «Μπάι Αρίνα» κι απώλεσε ένα μεγάλο κομμάτι των ελπίδων του για πρόκριση στους «32» του Europa League.
Κρίμα, γιατί το τελικό αποτέλεσμα τον αδικεί βάσει της εικόνας του αγώνα και ειδικά του δευτέρου ημιχρόνου, ωστόσο πλήρωσε την παροιμιώδη αστοχία του σε φάσεις που όπως λέμε στο ποδόσφαιρο «δεν χάνονται».

Οι συνθέσεις:
ΜΠΑΓΕΡΝ
: Άντλερ, Καπλάν (63` Μπαρνέτα), Ράιναρτς, Φρίντριχ, Κάντλετς, Βιδάλ, Μπάλιτς, Μπέντερ (46΄ Ρόλφες), Γιόργκενσεν (46΄ Ντερντιγιόκ), Χέλμες, Σαμ.
ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Ρονάλντο, Μίσελ, Χαβίτο, Τόχα, Φατί, Κάλβο (79` Κασναφέρης), Κόκε (90` Πρίττας), Ρουίς (57` Τσεσνάουσκις).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βιδάλ

Το γκολ της αναμέτρησης:


Δηλώσεις Κούπερ
Φανερά στενοχωρημένος από τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε τουλάχιστον ο βαθμός της ισοπαλίας ήταν ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ στη συνέντευξη Τύπου. Ο Αργεντινός τεχνικός επεσήμανε ότι το μόνο που έλειπε από την ομάδα του ήτανε το γκολ, ενώ πρόσθεσε ότι σε γενικές γραμμές έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του.
«Δικαιούμασταν οπωσδήποτε κάτι περισσότερο και είμαστε στενοχωρημένοι και πικραμένοι που δεν το πήραμε με τον τρόπο που εξελίχθηκε ο αγώνας. Οι παίκτες έκαναν ότι είπαμε, είχανε πάθος, σοβαρότητα και μαχητικότητα όμως έλειπε μόνο το γκολ(...) Από εδώ και πέρα, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κυνηγήσουμε τη νίκη στα επόμενα δύο παιχνίδια για να εξαντλήσουμε και τις τελευταίες πιθανότητες που έχουμε για πρόκριση», τόνισε μεταξύ άλλων ο Κούπερ.

περισσότερα στον baladoros.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις