Κολοσσός Ρόδου - Άρης 89 - 70

Ο Κολοσσός Ρόδου θριάμβευσε 89-70 του Αρη στο Βενετόκλειο, σε αγώνα για την 6η ημέρα της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Με το... ελληνικό αίμα (Τσάμης, Παππάς, Χαρίσης) να πρωταγωνιστεί, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έφτασε πιο εύκολα απ΄ όσο θα περίμενε κανείς στην τρίτη νίκη της στο πρωτάθλημα και έπιασε στη βαθμολογία τον σημερινό της αντίπαλο. Το Φερ Πλέι του Θεσσαλονικιού προπονητή του Κολοσσού
στο τελευταίο δεκάλεπτο που έβαλε μέσα τους πιτσιρικάδες, έδωσε την ευκαιρία στους θριαμβευτές του Ισραήλ, να φύγουνε με την τιμητική διαφορά των 19 πόντων από το Βενετόκλειο.

Τα δεκάλεπτα: 22-21, 51-37, 67-49, 89-70

Λακωνικός ήταν ο Σάρον Ντρούκερ μετά τη βαριά ήττα και την κακή εμφάνιση του Άρη στη Ρόδο. Ο Ισραηλινός που είχε μείνει κι αυτός και οι παίκτες του στο Ισραήλ και πιο συγκεκριμένα στα Ιεροσόλυμμα, είπε:
«Δεν μπορώ να πω και πολλά πράγματα για το σημερινό παιχνίδι. Δεν πήγε τίποτα καλά. Είχαμε άστοχα σουτ, κακή αμυντική λειτουργία χωρίς να μπορώ να εξηγήσω ακριβώς τον λόγο. Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα πρέπει να εμφανιστεί έτοιμη για την ερχόμενη αναμέτρηση στον θεσμό του Eurocup»
Σε ερώτηση για την απόδοση των παικτών, απάντησε:
«Δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή τους, μου αλλά πρέπει να είμαστε μαζί τόσο στις νίκες όσο και στις ήττες. Οφείλουμε να μάθουμε από την ήττα και να συνεχίσουμε μπροστά».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις