ΠΑΟΚ - Ικαρος Καλλιθέας 70-59

Την τρίτη νίκη στην Α1 μπάσκετ των ανδρών πέτυχε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε άνετα 70-59 του Ικαρου Καλλιθέας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, και διατήρησε το αήττητο στο κλειστό της Πυλαίας. Την τρίτη ήττα τους υπέστησαν οι νεοφώτιστοι, που αυτή τη φορά δεν κατάφεραν να επιβεβαιώσουν τις καλές εντυπώσεις που έχουν αφήσει με τη μέχρι τώρα παρουσία τους και παραδόθηκαν αμαχητί.


Στην θέληση αλλά και στην ετοιμότητα των παικτών του στάθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά το τέλος του σημερινού νικηφόρου αγώνα με τον Ίκαρο. Παράλληλα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δικαιολόγησε τα σημερινά λάθη της ομάδας του με το γεγονός της απειρίας των νεαρών παικτών του συλλόγου, δηλώνοντας ακόμη πως η ομάδα έχει και άλλα περιθώρια βελτίωσης.
«Σήμερα δεν ήμασταν αυτοί που είμαστε στο γήπεδό μας. Όμως έχουμε νέα και άπειρα παιδιά που δεν είχαν παίξει ούτε 5 λεπτά στην Α1. Και είναι άλλο να φοράς τη φανέλα του ΠΑΟΚ και άλλο μιας άλλης ομάδας. Πάντως πρέπει να βελτιωθούμε και εκτός έδρας», τόνισε. Όσο για το άσχημο αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής, στη Νέα Σμύρνη, τόνισε: «Δεν έγραψε κανείς τι πέρασε ο ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη. Ας κοιτάζουμε όλες τις καταστάσεις που επηρεάζουν ένα ματς».

Τα δεκάλεπτα: 16-8, 39-27, 60-43, 70-59

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις