39 ύποπτα ματς (ανάμεσά τους και της Σούπερ Λίγκας) ελέγχονται από τη δικαιοσύνη

Τα 39 έφθασαν τα "ύποπτα" ποδοσφαιρικά παιχνίδια που ελέγχονται ως "στημένα". Ο τελευταίος φάκελος που έφτασε στην ΕΠΟ αφορά 15 “ύποπτα” ματς. Πρόκειται για 3 παιχνίδια της περυσινής Σούπερ Λίγκας, 11 της Β' Εθνικής και ένα του κυπέλλου. Αυτά προστίθενται στα 24 που ήδη ξέρουμε και έτσι φτάσαμε αισίως στα 39. Σύμφωνα με πληροφορίες στα τρία ματς της Σούπερ Λίγκας εμπλέκεται η ίδια ομάδα (πιθανότατα ομάδα της επαρχίας).

Μιλάμε βέβαια για “ύποπτα” ματς και όχι για στημένα. Για να μπορούμε να χαρακτηρίσουμε κάποιο ματς στημένο θα πρέπει να υπάρχουν όχι μόνο ενδείξεις αλλά και αποδείξεις. Μέχρι τώρα οι ελληνικές δικαστικές αρχές έχουν μόνο ενδείξεις.
Τα ματς θα δημοσιοποιηθούν είτε όταν το θέμα φτάσει στη Βουλή, όπως έγινε πριν από λίγο καιρό με τους προηγούμενους φακέλους, είτε όταν αποφασίσουν οι αθλητικές αρχές να τα βγάλουν στη δημοσιότητα.
Οι έρευνες πάντως συνεχίζονται και είναι κοινή πεποίθηση ότι αυτή τη φορά θα υπάρξει λύση. Δεν αποκλείεται όλες οι υποθέσεις να σχετίζονται. Δηλαδή τα “ύποπτα” ματς, οι καταθέσεις “μαμούθ” του μάνατζερ και οι... εκπληκτικές στοιχηματικές επιτυχίες διαιτητών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις