Άρης - Αστέρας Τρίπολης 1-0

Άφησε στη Μαδρίτη το καλό του πρόσωπο, ντύθηκε το ελληνικό, προβληματικό και μπήκε στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Καλά που κέρδισε ένα φάουλ και καλά που το εκτέλεσε σωστά ο Νέτο. Το 1-0 λέγεται ευγενικά "επαγγελματική νίκη", αλλά για τον Άρη, είναι κάτι που θέλει άμεση θεραπεία. Νίκη με τα χίλια ζόρια για τους "κίτρινους" που πάγωσαν και στο 70 στη φάση του Μπαστία (έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά η φάση είναι ως μη γενόμενη, αφού ο παίκτης του Αστέρα φεύγει από θέση οφσάιτ) και στο 76 (δε δόθηκε πέναλτι στον Αστέρα) και στο 90 όταν είδαν τη μπάλα να χτυπά στο δεξί κάθετο δοκάρι του ...
Σηφάκη.

Γκολ: Νέτο (56) 1-0

Οι συνθέσεις:
Άρης: Σηφάκης, Νέτο, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Κουλοχέρης, Τόχα, Πρίττας, Χαβίτο, Μενδρινός (81' Κασναφέρης), Τσέζαρεκ (71' Φατί), Ρουίζ (90' Οικονομόπουλος)
Αστέρας Τρίπολης: Ντεγκρά, Φυτανιδης, Ουριμπάρι, Ορόθκο, Πουλίδο, Μπαστία, Λαδάκης (79' Μπαχασέτας), Ουντότζι, Αράς, Κρις (60' Κρις), Ροτζέριο (56' Ρίος)

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Κίτρινες: Αράς, Κουλοχέρης, Ουντότζι, Μενδρινός

Τι δήλωσαν
Στο θέμα Κάλβο περιστράφηκαν οι δηλώσεις Κούπερ: "Τον Κάλβο δεν τον υπολογίζω για την συνέχεια και αυτήν την εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το θέμα", είπε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός τεχνικός, σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε.
Σε γενικές γραμμές ο Κούπερ εμφανίστηκε συνειδητοποιημένος για την κατάσταση της ομάδας. Αναφέρθηκε για πρώτη φορά σε προβλήματα πληρότητας που παρουσιάζει το ρόστερ των «κιτρίνων».
«Αντιμετωπίζουμε δυσκολίες στους αγώνες πρωταθλήματος, οι παίκτες κάνανε μια αυτοθυσία σήμερα και από αυτό δεν έχω παράπονο. Κατά την διάρκεια όμως της κατοχής της μπάλας από την πλευρά μας κάναμε πολλά αβίαστα λάθη. Αυτό φάνηκε στις αντεπιθέσεις όπου κάναμε λάθη και υποφέραμε λόγω της ρευστότητας του αποτελέσματος. Δεν χάνουμε τον έλεγχο, χάνουμε την ηρεμία μας λόγω του άγχους να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης και μας δημιουργεί ανασφάλεια. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι μετά και τον αγώνα της Μαδρίτης, λόγω της κόπωσης, αλλά οι παίκτες μου κάνανε υπερπροσπάθεια σήμερα», είπε.
Μίλησε για κούραση των παικτών του μετά και τον αγώνα της Μαδρίτης, το χρόνιο πλέον πρόβλημα στην ανάπτυξη της ομάδας, αλλά και στους τραυματισμούς των «κιτρίνων», που όπως σημείωσε δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες σε συγκεκριμένες θέσεις.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις