Ολυμπιακός Βόλου - Άρης 1-1

Δύο γκολ έβαλε, απόψε, στο Πανθεσσαλικό, ο άνεμος. Το πρώτο για λογαριασμό του Άρη και το δεύτερο για τους γηπεδούχους. Και... διαμόρφωσε το αποτέλεσμα, αφού οι δυο ομάδες, όσο και να προσπάθησαν -περισσότερο οι γηπεδούχοι. Ο Ολυμπιακός Βόλου έδειξε, για άλλη μία φορά, πως ήρθε στην κατηγορία για να μείνει. Έπαιξε με την μπάλα κάτω και δημιούργησε ευκαιρίες. Μάλιστα, σε δύο περιπτώσεις, ο Σηφάκης πήρε το αίμα του πίσω για τη φάση του γκολ όπου,
η μπάλα, παρασυρόμενη από τον αέρα, του ΄φυγε μέσα από τα χέρια.
Ο Άρης ήταν ο γνωστός Άρης της Ελλάδας. Τουλάχιστον, αυτήν την φορά δικαιολογείται με το ότι είχε το μυαλό στο παιχνίδι της Πέμπτης, αφού είναι, σίγουρα, η μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας του. Αυτή είναι και η μοναδική δικαιολογία για μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, της οποίας ο προπονητής, επί 50 λεπτά φώναζε να βγει μπροστά και να διεκδικήσει το ματς. Ειδικά στα 10 τελευταία λεπτά ο λαιμός του Κούπερ έκλεισε (στη φάση του τραυματισμού του Βανγκέλι ο Αργεντίνος τεχνικός είναι έξω φρενών με τον παίκτη του που δε σηκώνεται για να συνεχιστεί το παιχνίδι, πράγμα που κατέγραψε η κάμερα). Πάντως, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν τέλεια στημένη στην άμυνα και, εκτός δύο φάσεων, δεν κινδύνεψε.
Οι δυο ομάδες ζήτησαν από ένα πέναλτι. Έχουν άδικο και οι δύο. Στη φάση του Άρη υπάρχει ανατροπή στον Τσέζαρεκ, αλλά εκτός περιοχής.

Διαιτητής: Χ. Μήτσιος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Π. Τρύφων, Χ. Μαγιάννης
Κίτρινες κάρτες: Σολάκης, Άλβαρες, Πλιάγκας - Πρίττας, Κουλουχέρης, Φατί

Γκολ:
20' Νέτο (0-1),


40' Ντολεζάι (1-1)


Οι συνθέσεις:
Ολυμπιακός Βόλου (Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Μητρόπουλος (66' Πλιάγκας), Μπρέσκα (58' Μαρτίν), Σολάκης, Ρόκας, Σέλεσι, Ντολεζάι, Σανκαρέ (90'+4 Τομάς), Καπετάνος, Άλβαρες, Ουμπίδες
Άρης (Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Κουλουχέρης, Τόχα (75' Φατί), Κόκε (84' Καζναφέρης), Ρουίς (60' Τσέζαρεκ), Μενδρινός, Χαβίτο, Λαζαρίδης, Βανγκέλι, Πρίττας

Τι δήλωσαν:
«Όποιος έκανε λάθη θα έχανε. Και οι δύο ομάδες έχω την αίσθηση ότι κάναμε αρκετά λάθη. Οι αντίπαλοι πολύ μαχητικοί κυρίως όταν χάνουν τη μπάλα. Καμία ομάδα δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο. Και οι δύο παίξαμε με αντεπιθέσεις. Έπρεπε να σκεφτώ την διαχείριση και του αγώνα της Πέμπτης, την κούραση και κυρίως να μην έχουμε τραυματισμό και κυρίως αυτών που είναι στη λίστα για το Γιουρόπα», παραδέχτηκε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ.
Στη συνέχεια εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το βαθμό: «Παίρνουμε ένα βαθμό, δεν είναι πολύ, αλλά με την απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου δεν είναι και άσχημα. Ο αντίπαλος είχε καλές ευκαιρίες και με βάσει αυτές τις ευκαιρίες δεν είναι κακός ο βαθμός», είπε χαρακτηριστικά.
Τέλος ο Κούπερ μίλησε και για κάποιες από τις αμφισβητούμενες φάσεις υπογραμμίζοντας ότι: «Υπάρχουν δύο φάσεις και με τον Καζναφέρη που είναι αμφίβολες και πρέπει να την ξαναδούμε. Δεν έχω άποψη», παραδέχτηκε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις