Πώς θα παίξει, αύριο, κατά της Μπριζ ο ΠΑΟΚ

ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΧΑΒΟΣ

Αλλαγές στην άμυνα ετοιμάζει ο Χάβος, ενόψει Μπριζ, κάτι που είναι φυσικό, αφού επιστρέφουν στην ομάδα Βιτόλο-Ίβιτς, ενώ ο Σνάουτσερ συνεχίζει να πονά. Γράφει, λοιπόν, ο Δικέφαλος του Βορρά, στην ηλεκτρονική του σελίδα: Ο Ντάριο Κρέσιτς είναι αναντικατάστατος κάτω από τα δοκάρια της ομάδας, όμως η αμυντική γραμμή θα έχει μία ή δύο αλλαγές σε σχέση με την τετράδα που αγωνίστηκε κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Ζουέλα θα πάρει φανέλα βασικού –και μάλιστα στη φυσική του θέση- πλάι στον Μπρούνο Τσιρίλο, με τον Πάμπλο Κοντρέρας να μετατοπίζεται στα δεξιά και τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, εφόσον ...
κριθεί, εν τέλει, έτοιμος, να επιστρέφει στην ασπρόμαυρη ενδεκάδα μετά τον τραυματισμό του, σε θέση αριστερού μπακ.
Αναφορικά με τις επιλογές των ακραίων μπακ, είναι σαφές ότι ο Μάκης Χάβος δεν έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία των Μπουσαϊντί και Σακελλαρίου κόντρα στον Ατρόμητο. Μάλιστα, οι ενοχλήσεις του Τυνήσιου στο γόνατο τον έθεσαν εκτός μάχης και επέβαλαν την επιστροφή του Κοντρέρας σε μία θέση που έθελξε στα περσινά πλέι-οφ. Στο αριστερό άκρο, ο Σακελλαρίου δεν έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις του και απογοήτευσε κόντρα σε Ολυμπιακό και Ατρόμητο. Η ξαφνική αύξηση των αρμοδιοτήτων του είναι λογικό να μην του επιτρέπει να επιδεικνύει την απαιτούμενη σταθερότητα στην απόδοσή του. Έτσι, η αποθεραπεία του Σνάουτσνερ σε χρόνο-ρεκόρ θα σήμαινε και τη σίγουρη επιστροφή του Πολωνού μπακ στην ενδεκάδα.
Ο "Μίρο", όμως, ένιωσε εκ νέου ενοχλήσεις και η συμμετοχή του είναι αμφιίβολη, οπότε, αν δεν καταφέρει να αγωνιστεί, ο Σακελλαρίου θα διατηρήσει τη φανέλα του βασικου.
Στο κέντρο, η απουσία του Βιτόλο ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Ισπανός μέσος επιστρέφει δίπλα στον Γκαρσία, όπως και ο Ιβιτς σε θέση επιτελικού μέσου, με τον Φωτάκη να μεταφέρεται έξω δεξιά και τον Βιεϊρίνια στην αριστερή πτέρυγα.
Στην κορυφή θα παίξει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, που δε διάγει και την πιο παραγωγική περίοδο της καριέρας του. Ας ελπίσουμε ότι η ευρωπαϊκή αύρα θα τον βοηθήσει να επιστρέψει στα γκολ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις