Ουζουνίδης: Με άλλη ενδεκάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι...

H αποφασιστικότητα και η θέληση που θα επιδείξουν οι ποδοσφαιριστές θα παίξει βαρύνοντα ρόλο στην έκβαση του αποτελέσματος του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ηρακλή, για τον προπονητή των «κυανόλευκων». Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε ακόμη στους τραυματισμούς από τους οποίους πλήττεται ο Γηραιός, αλλά και στο ανεπηρέαστο από τα τελευταία γεγονότα καλό κλίμα της ομάδος.

"Πρόκειται για ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες. Συνήθως σε αυτά τα ντέρμπι παίζει μεγάλο ρόλο η δύναμη, η αποφασιστικότητα και η θέληση που θα δείξουν οι παίκτες για να πάρουν τη νίκη. Εμείς θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Ξέρουμε ότι παίζουμε με μία καλή ομάδα, που έχει κάποιες απουσίες και σίγουρα έχει και συγκεκριμένες αδυναμίες στις οποίες εμείς θέλουμε να χτυπήσουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι καλός αντίπαλος με σταθερότητα και ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια. Έχει κρατήσει τον ίδιο κορμό παικτών, έχει συνοχή. Όσο δύσκολο είναι το παιχνίδι για εμάς, άλλο τόσο δύσκολο είναι και για τον αντίπαλο", δήλωσε.
Για τον Ουζουνίδη, "πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι προσωπικές μονομαχίες. Δουλέψαμε πολύ όλη την εβδομάδα, πως θα περιορίσουμε τα ατού του του ΠΑΟΚ. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά να ξέρουν οι οπαδοί μας ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό".
Για τις απουσίες του Ηρακλή είπε:
"Είναι σίγουρα πρόβλημα για εμάς ότι δεν μπορούμε να έχουμε την ίδια ενδεκάδα σε δύο σερί παιχνίδια. Έχουμε την επιστροφή, βέβαια, του Γιάκομπ αλλά την απουσία του Ντάνι. Δεν μπορούμε να έχουμε σταθερή ενδεκάδα, όμως πιστεύω ότι υπάρχουν ισάξιοι αντικαταστάτες. Όσο προχωράει το πρωτάθλημα, βλέπετε ότι σε όλες τις ομάδες υπάρχουν αυτά".
Όσο για τα γεγονότα των προηγούμενων ημερών, δήλωσε πως "δεν έχει επηρεάσει την ομάδα. Είναι άλλο το αγωνιστικό και άλλο ότι συμβαίνει έξω από αυτό. Στο μυαλό μας υπάρχει μόνο το ντέρμπι".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις