Ηρακλής - Εργοτέλης 1-1

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ

Από ένα ημίχρονο είχαν στο Καυτανζόγλειο Ηρακλής και Εργοτέλης: Οι φιλοξενούμενοι το πρώτο κι οι γηπεδούχοι το δεύτερο. Ο Ηρακλής έδειξε για άλλη μια φορά πως έχει πρόβλημα στην άμυνα. Δίκαιά γκρινιάζει για τη διαιτησία του Τριτσώνη. Αμέσως μετά το παιχνίδι, εξαγριωμένοι οπαδοί του Ηρακλή βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας για να ζητήσουν τον λόγο των τελευταίων άσχημων εμφανίσεων και των αρνητικών αποτελεσμάτων. Μόλις έγινε αντιληπτό αποφασίστηκε
η αποστολή της ομάδας να βγει από τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων!
Ωστόσο ο κόσμος το κατάλαβε και έσπευσε προς τα εκεί, όπου και οι παίκτες άκουσαν τα εξ αμάξης. Υπήρξε μεγάλη ένταση στο σημείο εκείνο, με την αστυνομία να επεμβαίνει και να απωθεί τους οπαδούς του Γηραιού.

Τα γκολ
39΄Ρομάνο (0-1)
53΄Λίμα (1-1)

Οι συνθέσεις:
Ηρακλής: Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής, Λίμα, Χοσέμι, Κατσικάς, Παπαστεριανός (46' Βέλλιος), Ντάνι (59' Καρλίνιος), Σίσιτς (89' Βουτσίας), Μάρα, Πίτου, Σολτάνι

Εργοτέλης: Δασκαλάκη, Γιαλούσης, Λεάλ (83' Βρπακόφσκις), Βίσιο, Ολίσε, Χίμπλινγκερ, Μπούντιμιρ, Σασιασβίλι, Ορφανός (Φραγκουλάκης), Μπέτο (62' Ζούνιορ), Ρομάνο.

Κίτρινες: Βερπακόφσκις, Πίτου Γκαρσία, Δασκαλάκης
Διαιτητής: Τριτσώνης

Τι δήλωσαν
«Παρουσιαζόμαστε νευρικοί και πιεσμένοι για να κερδίσουμε αυτού του είδους τα παιχνίδια, το οποίο δεν είναι καλό. Στο πρώτο μέρος ξεκίνησε καλύτερα ο Εργοτέλης, αλλά όταν ισορροπήσαμε, δεχτήκαμε το γκολ. Στο δεύτερο μέρος ηρεμίσαμε, αλλάξαμε το σχήμα και παίξαμε καλύτερα και έπρεπε να κερδίσουμε. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά συνεχίζουμε να δουλεύουμε», δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Για τον Σολτάνι δήλωσε πως "αντιμετώπιζε πρόβλημα και πριν τον αγώνα", για τον Βέλλιο ότι μπήκε στον αγώνα και "βοήθησε την ομάδα" και για την βαθμολογική συγκομιδή ότι «θα έπρεπε να έχουμε περισσότερους βαθμούς, αυτό όμως δεν πρέπει να μας αγχώνει αλλά να μας προβληματίζει».
Μοιρασμένο ήταν το παιχνίδι σύμφωνα με τον Νίκο Καραγέωργιου, καθώς όπως σημείωσε στην συνέντευξη τύπου, οι ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Παράλληλα ο τεχνικός των Κρητικών αναφέρθηκε στον παράγοντα τύχη, που είχε η ομάδα του αλλά και στην πίεση που άσκησε ο Ηρακλής στο δεύτερο μέρος, γεγονός που ανάγκασε τον Εργοτέλη να οπισθοχωρήσει.

με πληροφορίες από τον baladoros.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις