Ολυμπιακός - Ατρόμητος 2-1

Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά και χωρίς να δυσκολευτεί, ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη, τη νίκη δηλαδή με 2-1. Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός κάθε άλλο παρά ικανοποίησε με την απόδοσή του. Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι μόνο στο δεκάλεπτο που προηγήθηκαν και στη συνέχεια μετά τα γκολ φάνηκαν να σβήνουν τις μηχανές.

Οι Περιστεριώτες παρόλο που είχαν εμφανές πρόβλημα στο να βγουν σε τελικές προσπάθειες -ουσιαστικά ο Καμαρά έδινε μόνος του μάχες μπροστά- ήλεγξαν τον ρυθμό, είχαν την κατοχή της μπάλας και πίεσαν τον Ολυμπιακό.
Μάλιστα, μετά την αποβολή του Ντουντού με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 70' για αντιαθλητικό φάουλ στον Τάτο (αγκωνιά) κλείστηκαν ακόμα περισσότερο και χρειάστηκε ο εξαιρετικός Όλοφ Μέλμπεργκ να τρέξει πάνω-κάτω για να αποσοβήσει τους κινδύνους στην άμυνά του.

Τα γκολ:
34 Φουστέρ (πεν) 1-0,
36 Μιραλάς 2-0
93 Φαβάλι 2-1

Οι συνθέσεις:
Ολυμπιακός (Βαλβέρδε): Πάρντο, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Ντουντού, Ζαϊρί (72' Ουρτάδο), Μιραλάς (61' Νέμεθ), Φουστέρ, Χολέμπας, Ρόμενταλ (15' λ.τ. Πάντελιτς), Τοροσίδης
Ατρόμητος (Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος (75' Περόνε), Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Καμαρά, Φαβάλι, Βινιάλ, Σαγκανόφσκι (57' Αναστασάκος), Καραγκούνης (71’' Σαρμιέντο), Τάτος, Ολιβεϊρα

Κίτρινες κάρτες:
Τοροσίδης (28', Ολυμπιακός)-
Τάτος (23' Ατρόμητος),
Ολιβέριρα (28', Ατρόμητος)

Κόκκινες κάρτες:
Ντουντού (68' Ολυμπιακός)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις