Αθλέτικο Μαδρίτης - Άρης 2-3

Ο Κόκε έχει ανοίξει το σκορ στη
Μαδρίτη και πανηγυρίζει
Πελάτη του έκανε την Αθλέτικο ο Άρης. Μετά τη νίκη στο Χαριλάου, τώρα την κέρδισε και μέσα στο Βιθένθε Καλδερόν κι έκανε πραγματικότητα τη μεγαλύτερη νίκη της ευρωπαϊκής του ιστορίας. Με 2-3 και... λίγα ήταν, αν δει κανείς την εικόνα του β μέρους. Γιατί μπορεί, για δέκα λεπτά στο πρώτο μέρος οι Ισπανοί να έπαιζαν σαν Ισπανοί, όμως για όλο το υπόλοιπο μέρος, ήταν ομάδα της Φουτμπόλ Λίγκας!

Ασύνδετοι, ανύπαρκτοι, φλύαροι φαφλατάδες, με έναν Φορλάν που θύμισε τον Φορλάν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Υπερεκτιμημένος. Και σε όλα αυτά, οι γηπεδούχοι δεν είχαν καμία βοήθεια από τον πάγκο τους. Γκόμενα τον πήρε τον Φλόρες (τι περίμενε κι αυτός με τέτοιο επίθετο) ο Κούπερ... Ούτε κατάλαβε από πού του ήρθε, ο προπονητής της Αθλέτικο (που αποδείχτηκε... Ατιτλέτικο), θα πρέπει να ξαναδεί το ματς στο dvd player, μπας και καταλάβει πώς έπαιζαν οι κίτρινοι.
Οι οποίοι κίτρινοι πήγαν για την ισοπαλία κι ό,τι κάτσει. Κι έκατσε το καλύτερο. Διπλό -το πρώτο διπλό ελληνικής ομάδας- μέσα στη Μαδρίτη. Αιφνιδίασαν δυο φορές τους Ισπανούς, στις αρχές των δύο ημιχρόνων κι έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο: Το γκολ της νίκης στο 80. Τρέχα να το βγάλεις στα 10 λεπτά που απέμεναν Ντιέγκο...

Διαιτητής: Ιβάν Μπέμπεκ (Κροατία)
Βοηθοί: Τόμισλαβ Πέτροβιτς, Μίρο Γκργκιτς
Βοηθοί περιοχής: Ντομαγκόι Βούτσκοβ, Νταμίρ Μπάτινιτς
Κίτρινες κάρτες: Τιάγκο, Ντομίνγκεθ, Γκαρθία - Χαβίτο, Μενδρινός
Γκολ: 2' Κόκε (0-1), 12' Φορλάν (1-1), 16' Αγουέρο (2-1), 51' πέν. Κόκε (2-2), 81' Λαζαρίδης (2-3)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Φλόρες): Ντε Χέα, Ουιφαλούσι, Γκοδίν, Ντομίνγκεθ, Λόπεθ (86' Μέριδα), Ρέγιες, Τιάγκο (86' Γκαρθία), Σουάρεθ, Σιμάο (73' Κόστα), Αγουέρο, Φορλάν
Άρης (Κούπερ): Σηφάκης, Βανγκέλι, Οριόλ, Λαζαρίδης, Μίτσελ, Χαβίτο, Φατί, Τόχα, Μενδρινός (72' Καζναφέρης), Κόκε (77' Πρίττας), Τσέζαρεκ (83' Ρουίς)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις